Предлагам: Реклама в AdWise.bg

Sowis

Active Member
Рейтинг - 100%
3   0   0
Здравейте, от 2 месеца на сам регистрирах сайта си в AdWise.bg сложих няколко блокчета реклами от тях, натрупах малко над 150 лв. Хареса ми, и чак тогава се сетих да прочета условията и няколко теми в различни форуми включително и този.(да тъпо е знам!) И от прочетеното ми стана ясно че искат данъчна декларация и разни други неща с които честно казано хич не ми се занимава!
Но има и едно друго нещо което за мен е голям + (макар че още не съм измислил какво да рекламирам.) В AdWise има една опция с която генерираните приходи от издателския акаунт, лесно може да си ги прехвърлиш към рекламодателски и така да рекламираш. Та, ако някой от вас има нужда от реклама, може да му прехвърля заявената сума от него която ще му е нужна с 20% отстъпка.
Пример: ако заявената от вас сума е 100 лв. вие трябва да платите 80 лв.


Метод на плащане: Еконт, PayPal
 
Последно редактирано:
Здравейте! Не искам да Ви разочаровам, но надали ще намерите купувач, защото този сайт е поредната измама. Самата аз, както и мои познати така и не си получиха парите от тях. В сметката си имах натрупани 245 лева, които чаках 1 месец /както е според правилата/ да ми бъдат изплатени. В деня, в който трябваше да си ги получа се оказа, че съм с бан, а в мейла си имах писмо, че съм ползвала ботове, каквото и да означава това. Така че...успех!
 

Горе