Реклама за независим финансов консултант

_KASIOPEQ_

New Member
Здравейте, от няколко години се занимавам като независим финансов консултант ( не даваме пари, намираме най-добрите условия за всякакъв вид кредит според конкретния казус на клиента) . Искам да разширя и доразвия дейността си извън пределите на града, в който живея ( може и в него). Създадох си фейсбук страница и публикувам някоя реклама в интернет сайтове. Явно това не е достатъчно и искам да оптимизирам нещата. Нуждая се от ефикасна реклама, която да достигне до максимално повече хора в интернет пространството. Нямам сайт, както и форма за кандидатстване за кредит. Искам да обявя конкурс и да работя с някой от Вас. Отворена съм към всякакви предложения.
 

Тази е на четири седмици, 85 000 последователи и 2,600 000 седмичен рийч:

Мога да направя пакет за всичките, по 3 поста на ден във всяка - около 350 лева на месец.

+Имам и страница с над 830 000 български реални харесвания.
 
Не се занимавай с реклама във ФБ страници. Освен, че е безполезна, ще ти навреди на имиджа ( в твоят случай ).

Трябва да си изградиш личен бранд. Трябва да наблягаш на маркетинга.
Виждам, че си започнала със ФБ страница - social marketing. Предполагам ще имаш повече успех в linkedIn, може да погледнеш там.

Препоръчвам ти да запишеш някой курс в софтуни, в момента имат няколко безплатни, които ще ти свършат перфектна работа:
  1. PR Communications
  2. Marketing Fundamentals
Като цяло маркетинга е много сериозно начинание, от сега ти казвам, че ще ти отнеме поне няколко месеца, докато започнеш да виждаш някакъв резултат.
 
Независимия финансов консултант преди всичко трябва да консултира клиентите си как да се отърват от кредитите си и да известират в активи, а не да им намира оферти за нови кредити... :rolleyes:
 

Горе