Реклама за сайта ?

iskous

Member
Здравейте,
Имам няколко въпроса, които са свързани с рекламите в сайт.
Имам сайт с около 1000-1500 уникални посетители дневно и иска да сложа някаква реклама, от която да изкарвам някакви пари.
Знаете ли някакви такива сайтове, които да ми генерират/дадат реклама, да я поставя в сайта си и да изкарвам пари - най-просто обяснено. По колко пари се взима на едно кликване ?

Ето и сайта: http://prettylittleliarsdaily.net/
 
Последно редактирано:
От: Реклама за сайта ?

Сайтът е добавен в първият пост.
 
От: Реклама за сайта ?

Google AdWords (за BG сайт не разчитай на сериозна печалба), Garga.biz (не знам дали още функционира, но също не разчитай на сериозна печалба или рекламодатели), Net Info AdWise (имат високи изисквания, но по-добри цени на клик от AdWords), Grabo.bg Affiliate (хубаво, но вече всеки втори сайт има техен банер и трудно се хващат поръчки), NEX.bg Affiliate (на колега от форума е и комисионните, и банерите са много на ниво) и като цяло можеш да потърсиш из форума или в Google други рекламни мрежи или най-добре афилиейт програми.

Кажи в каква ниша и език ти е сайта, за да те ориентират/ориентираме към подходящ афилиейт за целта.

EDIT: Докато го напиша и видях, че колегата е отговорил. MVMAds (на колегата mvmrik) също бяха добре едно време, но след продажбата на платформата научавам от много хора, че приходите не се изплащат редовно или изобщо.
 
От: Реклама за сайта ?

Благодаря ще ги разгледам.
Сайтът е на тематика: сериали
 
От: Реклама за сайта ?

Да ако може разгледай възрастовата граница и хората които влизат в сайта ти от аналитикс тоола. Така може да определиш по правилния рекламодател към, който да се закачиш. Примерно ако възрастовата ти граница е висока може спокойно да се ориентираш и към тип Групово пазаруване(Грабо). Просто трябва да опиташ и двете примерно и гоогле адсенсе те са малко претенциозни понякога с хилядите си изисквания но пък плащат всичко навреме.
 

Горе