Реклама на клик в zamunda.se (през гаргата)

trancer4o

Member
Рейтинг - 100%
15   0   0
Здравейте,Купувам големи количества кликове през гаргата за реклами в zamunda.se за мои клиенти и мога да предложа по-малки пакети кликове на най-ниската цена (все едно взимате най-големия пакет). Кликовете важат за цялата им мрежа, но най-ефикасни са в замундата. За съжаление не са си обновявали от доста време системата и не може да се получи бърза информация в кои сайтове са им активни рекламните площадки.


Това са цените им - https://garga.biz/clicks.php


Най-ниската цена излиза по 6 ст. на банер клик, което е доста добре. Изключително подходящо е за реклама на неща, които са забранени във фейсбук :)Който желае, може да ми пише лично съобщение или в скайп.
 

trancer4o

Member
Рейтинг - 100%
15   0   0
От: Реклама на клик в zamunda.se (през гаргата)

Няма конкретни пакети. Поръчвате си колкото прецените. Може 1 к, 5 к, 10 к и т.н. При 20 к сами си достигате до тази цена директно към тях :)
 

trancer4o

Member
Рейтинг - 100%
15   0   0
От: Реклама на клик в zamunda.se (през гаргата)

Добавям минимално количество за поръчка 1 к и допълнителна информация, че всеки банер минава проверка в самата замунда, което отнема около 24 часа. За момента нямам отказан банер. Веднъж минал банер през проверка могат да му се добавят безпроблемно кликове, които да са активни веднага. Среден CTR е 0.05%

Най-добър постигнат резултат до момента е 200 клика дневно на банер. За по-бързи отговори може да ми пишете директно в скайп.
 

Горе