Реклама срещу AdSense

ovanes

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Тъй като поддържам сайтове в start.bg и имам много трафик който не е оплзотворен предлагам да рекламирам нечии сайт срещу мой AdSense в сайта. Сайтовете ми генерират по 1500 импресии на ден (около 1300 уникални). В зависимост от сайта, който ще се рекламира могат да се генерират между 200-500 посещения на ден. Може да ми пишете на ЛС като ми кажете за какъв сайт става въпрос и да Ви направя конкретно предложение, защото има значение и каква част от трафика ще е таргетиран.
 
Ето едно предложение:
www.igratabg.com

част от таргетираният трафик се превръща в редовни играчи и затова съм съгласен да сменя адсенса временно срещу трафик ;)
това е при условие, че наистина ми се генерират 200 уникални посещения на ден
 
MsGeR каза:
За ИнтернетПари посетителите бяха 10-20 уникални
не звучи обещаващо. гугъл ми е дал 38 уникални днес , къде са 10-20 :lol:
 
Ами само от един сайт, докарвам на един партньор 40 уникални. Зависи от много неща. За пари от интернет няма аудитория, както и за играта. За туристически насочен мога да докарам най-много.
Ако някой друг се интересува от офертата, по-добре да етематично насочено или свързано се едно от следните неща (в скобите са очакваните дневни посещения):
Туристическа тематика - най добре резервации (200 - 300)
SMS / Мобилни Телефони (80-120)
Мода и Облекло (30-50)
Образование и Човешки Ресурси (20-40)
За тези теми мога да ви гарантирам добра и таргетирана посещаемост. За другите не се наемам да правя прогнози или да обещавам.
 

Горе