Рекламирай неуморно!

apostol

New Member
ЕДИН Е БОГ И ТОЙ СЕ КАЗВА РЕКЛАМА!

Преди промените ръководех рекламата на БАН. Партийната секретарка ме гледаше накриво и не пропускаше случай да ме наругае. Тя смяташе, че аз съм паразит, който яде бадева народната пара.
Тази “проницателна” женица тръбеше наляво и надясно, че добрите продукти се продават сами; че рекламата е буржоазна шмекерия, измислена с една единствена цел: да се ограбва трудовия народ.

На тази “философия” в целия цивилизования свят гледат като на една упадъчна, вредна идеология. Изобщо, всичко, което по някакъв начин проповядва алтруизиъм, благотворителност, социализъм и комунизъм е ВРЕДНО, ПАГУБНО за хората!

И още нещо: лека- полека дори и тук, в задния двор на Европа мнозина започнаха да разбират, че богатството, славата и стремежът към по- добър живот са положителни неща, защото те са истинският двигател на прогреса!

Обаче! Дори и днес в Мрежата щъкат странни твари, които проповядват неокомунистически щуротии. Някои от тях непрекъснато ме заливат с тъпи въпроси от рода на: “Като си толкова прочут и заможен, защо се рекламираш безплатно по форумите?”

Една от причините да съм прочут и заможен е тази: аз се рекламирам ЕЖЕДНЕВНО! В продължение на цели 17 години! Най- интересното в случая е това, че НИКОГА, ама НИКОГА не съм дал и една стотинка за реклама!

Не защото съм стиснат, а защото платената реклама в наши дни НЕ ДАВА ПОЧТИ НИКАКЪВ РЕЗУЛТАТ. Хората мразят (платените) реклами. Че кой е този, който гледа с интерес рекламните блокове по телевизията?!

Съществуват около 35 метода за безплатна реклама в Интернет и аз се ползвам постоянно от тях. Това ми носи слава и пари. Много слава и много пари!

Бащата на съвременната реклама, известна под наименованието “герила маркетинга”, Джей Левинсън го е казал много добре: “Единственият критерий за функционалността на един комерсиален сайт са финансовите постъпления от него!”

Затова аз пет пари не давам за мненията на тоя и оня. За мен са важни ЕДИНСТВЕНО И САМО парите и славата. Да, и славата, защото славата е пари; славата освен това е и влияние…

За хорицата с ограничени възможности ще разясня накратко механизма на рекламата. Стоката не се продава нито от цената, нито от качеството. Стоката се продава от и чрез доверие. Доверието почива на РЕПУТАЦИЯ. Има САМО ЕДИН ЕДИНСТВЕН НАЧИН да си създадеш репутация и той се нарича РЕКЛАМА!

Джей Левинсън е казал и още нещо, с което искам да приключа: “Уеб сайтът е самотен остров. Рекламата хвърля мостове към този остров.” Никога, ама никога не забравяйте това!

А, щях да пропусна… Мнозина сигурно са любопитни да узнаят, какви са тези 35 метода за безплатна реклама. Да си купят тогава моя курс “Как да печелим от Интернет”! Със своите 280 страници той е най- сериозното и най- изчерпателно ръководство по Интернет маркетинг на български език.

Има и още една, още по- добра възможност: запишете се за индивидуално обучение при мен. Ползата за вас ще е огромна, а резултатите незабавни. Нали знаете: “Ефективна реклама, незабавен успех!”

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
 
От: Рекламирай неуморно!

Историята е типичн Bullshit. Кой по дяволите си ти и за какви пари и слава говориш??? Като си много отворен , защо просто не публикуваш методите си за правене на пари и провеждането на реклама. Купете си това , прочетете онова ... за тази 1 г. откакто се занимавам с инет бизнес съм срещал стотици като теб , да не кажа хиляди. Само лаете ,но нищо конкретно. Всеки дава акъли, но не и конкретни действия или методи,а с догадки пари не се правят! О , да .. извинявам се - тези методи и истината за правене на пари е във вашите книги ебоокс и тем подобни shits ! ха!
 
Последно редактирано:
От: От: Рекламирай неуморно!

Историята е типичн Bullshit. Кой по дяволите си ти и за какви пари и слава говориш. Като си много отворен , защо просто не публикуваш методите си за правене на пари и провеждането на реклама. Купете си това , прочетете онова ... за тази 1 г. откакто се занимавам с инет бизнес съм срещал стотици като теб , да не кажа хиляди. Само лаете ,но нищо конкретно. Всеки дава акъли, но не и конкретни действия или методи,а с догадки пари не се правят! О , да .. извинявам се - тези методи и истината за правене на пари е във вашите книги ебоокс и тем подобни shits ! ха!

Много точно казано , той ако беше открил такъв начин
едва ли щеше да го продава на всеки за такива смешни цени
ами щеше да си прави милионите....
 

Горе