Рекламни банери

stroej

Active Member
Рейтинг - 100%
13   0   0
Предлагам Ви размяна на банери. Пикселите са: широчина 920 px, височина до 300 px и Широчина 230 px, височина до 350 px.

Възможност и за продажба на рекламно място за период от 6 месеца
Цените са от 30 до 60 лв за 6-те месеца без ограничения в броя импресии.

П.С. сайта е www[dot]stroej[dot]com и нямам брояч. Мястото за големите банери са 2 - отгоре на страница и отдолу, а за малките 4 - под навигацията (засега 1-2 места са уговорени)

Последно редактирано:
От: Рекламни банери

Малко Ъп на темата, предлагам и безплатно качване на уникални Ваши статии - новини и/или проекти свързани със строителството, като към статията може да има и име на фирмата или сайта Ви.

Ако Вие имате строителна фирма и купите рекламно място в сайта ще получите и реклама на Вашите проекти и новини на първа страница.
За собствениците на агенции за недвижими имоти - публикувам Вашите обяви на сайтове по Ваш избор. http://www.stroej.com

Пич, без да се обиждаш, обаче по нескопосан сайт не бях виждал. И от към дизайн, и от към информация, демек полезност и от към посетители даже не клониш и към нулата. Да не говорим за синия темплейт и огромната червена реклама долу. Пълен абсурд.

Последно редактирано:

За какво да се обиждам ?! За рекламата си напълно прав, само ако може да ми кажеш за дизайна какво имаш предвид - кое точно не ти харесва. Аз търсех възмжно най-изчистен и такъв лесно да се ориентираш. :mrgreen:

Нищо му няма на дизайна, добре си е според мен. Какво и е огромно на рекламата долу не разбрах - обикновен банер 728x90? Само не ми хареса текста в статиите, вижда ми се малък, може да се увеличи малко.

Нищо му няма на дизайна, добре си е според мен. Какво и е огромно на рекламата долу не разбрах - обикновен банер 728x90? Само не ми хареса текста в статиите, вижда ми се малък, може да се увеличи малко.
Благодаря за хубавите мнения и на двама Ви, а колкото до текстовете - ще ги оправя в най-скоро време.

Горе