Предлагам: Ремонт на текстове – неработещи, развалени, със скрити дефекти

tekstmag

Active Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Копирайтър – занаятчия (табелката „Майстор“ ми седи в шкафа, за да не смущавам) извършва ремонт на текстове. Търся, намирам и (щом поръчате) отстранявам всякакви повреди и дефекти, налични още при доставката или показали се при използване. Работя с всякакви текстове – от слоган и заглавие до цяло съдържание за сайт.

Ремонтирам частично (когато може), или направо изграждам наново (когато се налага) Вашия текст. За го направим работещ – такъв, какъвто си го искате. Приемам за оглед всякакви текстове:
* „От професионален копирайтър“;
* „От (рекламна, дигитална, копирайтинг) агенция“;
* “За егати цената за 100 думи“;
* „От опитен фрийлансър“:
* „Напиши си сам“;
* Други...

Огледът на текста е безплатен. Ремонтът не е. Цената зависи от проблемите, сложността и необходимото време. За да стигнем до нея, минаваме през 3 стъпки:
1. Изпращате ми текста (файл, линк), като лично съобщение. Заедно с име и телефон за връзка.
2. На посочения телефон уточняваме проблема на текста: какво не му работи, какво е развалено, какви дефекти сте открили.
3. След уточненията, на Вашия имейл получавате предложение за ремонт на текста, с цена и срок.

Гарантирам обективност и безпристрастност при оценката на пратения за ремонт текст. Обещавам да Ви кажа истината за него. За откритите повреди, дефекти и недостатъци. За възможностите да бъде ремонтиран. А, когато е неизбежно – за невъзможността от поправка. И за необходимостта текстът Ви да бъде изграден (планиран, написан и съгласуван) наново и изцяло. Така правят добрите копирайтъри – занаятчии (с неизложена табелка „Майстор“ в шкафа).

Кой текст искате да ремонтирам?
 
Два леки и един тежък примери за ремонт на текстове, че вече ме питаха:

1. Серия постове за соц. мрежи - имат си хубави снимки (специално направени), представят хубав продукт, но посланията са... ("Шок и ужас!", по думите на клиента). И, за десерт - с правописни грешки. От дигитална агенция. Текстовете - ремонтирани.

2. Промо писмо за специализирана бизнес услуга. "Ние си го написахме, но нещо не ни харесва... А и го пуснахме пробно, не работи...". Текста - ремонтиран.

3. Сайт за тясно специализирана услуга в транспортния бранш. Направен изцяло от "много яка" дигитална агенция. Обаче текстовете - писани като отмъщение за направената поръчка. Без разбиране, например, за същността на продукта и какви 3 до 5 проблема решава, преди всичко. Всички текстове на сайта - ремонтирани.
 
Сценарий за онлайн видео - ремонтиран. Вече работи, даже може да се гледа в Ютюб.
 

Горе