Рестрикция във Facebook за създаване и публикуване на реклами

CvetinaIv

New Member
Здравейте,отскоро започнах да развивам свой онлайн бизнес във Facebook(търговия на дрехи и обувки).Започнах сама да си създавам рекламните кампании и всичко вървеше доста добре.От няколко дни обаче имам рестрикция да създавам и да пускам реклами,тоест отнета ми е възможността да рекламирам.Причината,която ми дава Fb, е че моито действия във ръзка с рекламите не отговарят на техните политики и условия или по-конректно защото съм имала твърде много токазани реклами(,,too many ads rejected"),както и заобикаляне на техните правила относно прегледа на рекламните кампании и т.н.Опитах се да пусна request за разследване на случая,което се оказа най-популярния начин за справяне със ситуацията(след преглеждане на 100 видеа в Ютюб...) и при мен не сработи. Вторият ми вариант беше да се свържа с човек на ФБ чрез техния Business Help Center,където бяха много отзивчиви. Човекът на ФБ каза,че случаят е отворен и екипът на ФБ ще разследва случая ми.
Това,което разбрах от ютюб видеата,е че реално до този момент трябва да се стигне,да стане open case..
Та, въпросът е,че мен малко ме съмняват тези неща и малко се притеснявам,че по въпросът ми няма да има развитие...
(За уточнение самата ми страница не е блокирана,мога да публикувам,мога да извършвам всякакви действия,освен да създавам и публикувам реклами.)

МОЛЯ,ако някой се е сблъсквал с този проблем,или нещо подобно(доколкото знам това е често срещано...) да сподели как са протекли нещата при него и дали е имало положително развитие? Достатъчно ли е това,че съм се свързала с човек на ФБ,който твърди ,че моят случай се разследва...? Ако не,какво друго мога да направя .. как да процедирам? Също от голямо значение за мен ще е,ако някой има опит в справянето с такъв проблем и може да се заеме!
 
Здравейте,реплики ли продавате?
 
Да,точно . Имам подозрения,че може да има някакви нови рестрикции по отношение на този тип търговия.
 
ако не сте си оправили проблема,мога да ви помогна да създадете реклама чрез мен под наем
 

Горе