Руски партньорски програми.

kokernur

New Member

Партньорските програми ще ви помогнат да превърнете посетителите на сайта си в пари, за да стане това трябва просто да се регистрирате и да създадете площадка на своя сайт за реклама !
Най -добрите руски партниорски програми:
1)Зорька - това е една чудесна партньорска програма, тук работят честно и с ясни правила! Стойността на клика се определя от рекламодателя и тя силно се колебае в различните сегменти.
Плащания се провеждат 2 пъти в месец, чрез системата webmany.Минимална сума за плащане 100 рубли или около 3 долара.
За регистрация минете по банера!


2) TAK.ru Това е една от най- известните руски партньорски програми. Тя е честна и плаща добре. Тук няма минимална сума за изплащане и приема всякакви сайтове, независимо от броят на посещенията. Това е една прекрасна и достъпна всекиму партньорска програма, която приема сайтове на бесплатен и платен хостинг.
Минимална сума за изплащане няма!Плащанията се извършват винаги, когато имате повече от 0,00 копейки в баланса!
Работи с Webmany
За регистрация преминете по банера!


3) Wmlink.ru- Също много известна парньорска програма. Тук също се приемат сайтове без ограничения на посещенията независимо от това какъв хостинг и домейн използваме.
Плащанията стават моментално при поискване на системата Webmany! Минимална сума за изплащане 1 рубла!Парите се плащат винаги когато има положителен баланс над 1 рубла !
За регистрация преминете по банера!


Зада се регистрирате в Системата Webmany минете по линка!





Read more: http://vbiznes.vx3.ru/_ruski_partnorski_programi#ixzz1Z4KBHDI8
 
От: Руски партньорски програми.

Здравей, искам да попитам работят ли освен с WEBMONEY, със PayPal или AlertPay, понеже до колкото разбрах с WEBMONEY трябвало да имаш човек в Русия който да ти преведе парите от там на PayPal ?
 
Обичайна практика е, когато някой се опитва да ни вземе за канарчета и да си пробута аф линковете да му се бие червено. После да не ревеш и да не отваряш нова тема "възстановете ми несправедливо отнетата репутация" като ти начервят репичката

можеше поне да пишеш, че банерите са с аф линк все пак не ручаме доматито со колците
 

Горе