САМО ЗА ВЪЗРАСТНИ!!!

Re: За възрастни

Gencheva каза:
directgalleries com/?r=metaltina

30 $ за 4 дни, рефрешва само, да видим...а, не са особено красиви обаче :oops:
А...и сложете точка преди com

Кажи сериозно ли говориш, че си искарала 30$ за 4 дни или ни баламосваш само ?!
:?
 
Да

Абсолютно сериозно! Пише, че в края на месеца, ако имаш минимум 35$ попълваш форма за начина на получаване. Затова казвам, че още не съм ги видяла и не знам дали те не баламосват, но постоянно виждам как растат. То си има и коефициент за активност, който се вдига и може да стане 3 $ на час. Но може и да си зарежеш бразузъра и пак ти върти. От реферали също се печели, разбира се, аз защо съм оставила моя линк. Както решите, само ви казвам, че не ангажира с нищо и не се инсталира нищо. Това е, успех ви желая и ще се радвам ако използвате моя линк!
Поздрави:)
 
:)

Ами като се регистрираш, отиваш на Earn Money и после Click here to start your Direct Gallery Feed. То си отваря нов прозорец и започва да си зарежда странички. Може да ги проверяваш от време на време...Това е! А на Statistics ти дава пълна информация за това по колко печелиш на час, колко от рефърели и т.н. Успех:)
 
Митака каза:
Първо, пише само за възрастни. Второ, наистина ли искаш да рефрешваш цял ден за няколко долара?

ми аз имам един аддон за мозилата, дето може да рефрешва автоматично страницата на всяка секунда...но бих се захванал ако наистина дават пари, не акто кешфиеста и тем подобните... :)

обаче цялата схема изглежда малко невероятна...значи гледаш порно на аванта и при това ти плащат ?! :lol: Мааааалко съмнително :lol:
 
???

Първо, ти не рефрешваш - зарязваш си го - то само си върти. Второ - не знам дали е далавера, аз съм също толкова учудена, но реших да ви споделя просто.
 
Re: ???

Gencheva каза:
Първо, ти не рефрешваш - зарязваш си го - то само си върти. Второ - не знам дали е далавера, аз съм също толкова учудена, но реших да ви споделя просто.

да забелязах, че то само си рефрешва...ми няма лошо за сега ще видя дали е стане нещо...т.е. ще изкарам 35$, пък дали ще ми ги дадът е друг въпрос...ако ги получиш, пиши... :)
 
Gencheva каза:
ОК, задължително!:) Успех ти желая, ама съм малко нацупена, че не ми ползва линка, да знаеш :( :D

аз никога не ползвам рефералски линкове, ако ще да е от баща ми, пак няма да се регна от него :lol:
 
Вярно, обърнахме го:) Но не си прав, защо да не помогнеш на някого, аз бих използвала с кеф. Иначе си е малко егоистично ми се струва. Както и да е, това си е мое мнение, просто е хубаво хората да се подкрепят...Успех ти желая:)
 
Щото е българин.

Инак не е задължително да е баламосване. Представете си, че пичовете продават банери на импресия и междувременно от хора като вас генерират някакви милиони импресии. ;) Може и да не сте вие баламосаните ;П
 
При адулт уебмстърите е често срещана практика да продаваш трафик и тия наи вероятно продават трафик не виждам друг модел за печалба. Ще видим дали ще платят

iNDESiGN това ч е не се регваш през реферал линкове не е много готино но ти си знаеш :( а това че никои не се регнал през твоя ознава че не си го постнал на правилното място ...
 
1. Това за не регването под реф линк е много тъпо по простата причина, че ти НИЩО не губиш, а само помагаш на човека, който ти е показал далаверата.

2. Това си е жива прецаквация за доста от адулт уебмстърите. Когато купуват трафик те очакват от него продажби, а тези хора плащат най-много 10-20% от това, което са им платили на други хора само за да гледат! Все едно да платиш на Google за кликове и те да платят на някой само да клика на тях.
 
Тука един пич е написал за Direct Galleries, но в крайна сметка всеки решава сам за себе си :)

associatedcontent.com/article/283230/do_not_waste_your_time_with_the_scam.html
 
Няма да стане това с парите. Никога няма да ги видите, знам го от личен опит! Не си губете времето. Парите ви се трупат но винаги ще си останат виртуални. Имам 65 долара, които никога няма да станат реални. Месеците си минават, а формата за изплащане не се появява. Не си губете времето!!!
 

Горе