САЩ планирали да превърнат България в ядрена пустиня

От: САЩ планирали да превърнат България в ядрена пустиня

Мислите ли, че в момента руснаците нямат подобен план при евентуална война?

Не бе нямат те са света вода не напита само пускат ей такива базици http://clubz.bg/16955-“tajms”_putin_plashi_zapada_s_qdreni_udari
Да не забравя и Дания е на пангара, дори ще им унищожават бойни кораби с ядрено оръжие - това явно ново 20 във военното дело.
 
От: САЩ планирали да превърнат България в ядрена пустиня

България сме имали приспособленията да ги изтреляме, въпрос на няколко часа е било да слязат от СССР (ракетите)
 
От: От: От: САЩ планирали да превърнат България в ядрена пустиня

Това, че някой има план да направи едно нещо и не го е направил редом с масови убийци ли да се нарежда?
Точно така. Ако някой планира терористичен атентат, но го хванат преди извършването пак ще получи голяма присъда. Планирането на големи престъпления се наказва почти толкова жестоко, колкото извършването им.

Темата не е за Русия, СССР и други субекти. Ако искате си ги обсъждайте някъде другаде, аз нямам намерения да взимам участие в разводняването и отклоняването на въпроса, защото не е нужно. Плановете на Путин, кого е заплашвал и т.н. нямат нищо общо с това, което съм поставил като въпрос. Темата е за отношенията между САЩ и техния изключително "опасен" враг България, който са смятали да заличат от картата с ядрени бомби след Втората световна война. Ако някой смята, че България някога е представлявала опасност за САЩ, че да е оправдан ядрен удар срещу нея, значи сериозно не е наред. Ако някой е българин и не е поне малко възмутен от новината, също смятам, че трябва да си провери главата.
 
От: САЩ планирали да превърнат България в ядрена пустиня

Ти осъзнаваш ли се?
Правиш ли разлика между план и стартиране на план?
Значи цялото политбюро трябва да се нареди до редиците на масовите убийци щото са имали план за поразяване на редица точки в Гърция и Турция.

Щом си мислиш, че на времето сме били като невинна девойка и лошият насилник САЩ искал да се възползва от нашата невинност - трябва нещо да си взимал. Явно си нямаш и понятие от правото като фундамент щом за теб планиране и най-вече неосъществен план и деянието е на едно и също равнище. Все още не се влиза в затвора затова което си мислиш! Хайде успокой се малко! А що сме им били цел - вземали са ни именно защото сме имали ядрено оръжие и сме били от стратегическо значение толкова ли ти е трудно да го проумее главата ти.

Почвам да ми ставаш много съмнителен с тези спекулации и по никое време редовният хейт по запада и никакво коментиране за обратната страна какво е имала БГ като планове. Не знам това ли е или просто си някакъв много наивен идеалист, оставям го на теб. Като те са имали планове така и ние сме имали планове и барабар позиционирано ядрено оръжие автоматична цел на запад от желязната завеса! Всеки с капка сиво вещество ще се възмути ако сега някой ни заплаши, но не и тогава когато е имало план ако нещо стане. Такъв план е имала всяка страна, но явно за теб е трудна материя да го проумееш, че когато има война има план за унищожаване на цели пак повтарям план и от двата лагера. Явно не си чел плановете на студената война за взаимно унищожение и именно тези планове са спрели да се натисне копчето в Кубинската криза.
 
От: САЩ планирали да превърнат България в ядрена пустиня

Аз имам един въпрос като си такъв идеалист, как осъждаш плана и стартирането на плана на окупацията на БГ и насилствено налагането на комунизма и последващите коми извращения? Що не се бориш да се вкара това в учебниците ни по история? Или това ще ти е следващият ти проект?
 
От: От: САЩ планирали да превърнат България в ядрена пустиня

...никакво коментиране за обратната страна какво е имала БГ като планове.
Щом си наясно разкажи на аудиторията за плановете на България да унищожи САЩ.

Аз имам един въпрос като си такъв идеалист, как осъждаш плана и стартирането на плана на окупацията на БГ и насилствено налагането на комунизма и последващите коми извращения? Що не се бориш да се вкара това в учебниците ни по история? Или това ще ти е следващият ти проект?
Смятам, че намерението за ядрено заличаване на България и хората в нея е МАЛКО по-сериозен въпрос.
 
От: САЩ планирали да превърнат България в ядрена пустиня

Материал от днешния брой на "24 часа":
14 български града в списъка на САЩ за мишени на ядрени удари през 50-те години
Според анализатора Уилям Бър от „Архивите на националната сигурност”, по чието искане са разсекретени документите, плановете, предвиждащи удари на места с цивилно население, са били в разрез с международното право. Освен това ударите биха изложили голям брой хора и „приятелски сили” на смъртоносни нива на радиация.

Ето информация за Уилям Бър, човекът благодарение на когото е разкрита информацията.

И едно малко уточнение, понеже много от хората, които участват в темата са неспособни на нещо повече от плитки и повърхностни разсъждения. Нямам нищо против американците, повечето от тях са чудесни хора, които се разбират добре с българи, руснаци и всякакви други народности. Имам против американската външна политика от началото на създаването на държавата им, до момента. Тя е разрушителна за света и трябва да бъде заклеймена. Поради нея са умрели без причина десетки милиони хора, стотици милиони страдат, а милиарди са засегнати косвено. Тази лудост трябва да бъде заклеймена, тъй като това е първата стъпка към спирането й.
 
От: САЩ планирали да превърнат България в ядрена пустиня

БГ да заличи САЩ, ти верно не си наред днес!?! Студената война да не е между БГ и САЩ?
Хайде готви се за бъдни вечер, плановете от студената война ги остави за студената война!

ПП Бива те в драматични лирически отклонение базиращи се само на планове, който са били разсекретени, което отново идва да покаже нещо интересно, което го оставям на всички да се сетя какво е - едните разсекретяват, а другите унищожават не само своите но и чужди държавни архиви ...
 
От: САЩ планирали да превърнат България в ядрена пустиня

Ето част от плановете преди 70 години за унищожение на целия СССР http://www.globalresearch.ca/operat...t-union-with-a-massive-nuclear-strike/5470161 и както виждаме не са станали. Защо някой хора не правят разлика между план и привеждане на план в действие.
 
От: САЩ планирали да превърнат България в ядрена пустиня

Сега пък аз не съм бил наред, защото не смятам за нормално, че някой трябва да планира ядреното унищожаване на родината ми... :lol:

Мога да отида още по-далеч в анализа на ситуацията. Причината за фашистката външна политика на САЩ е, че държавата винаги е била управлявана от религиозни фундаменталисти, които разсъждават както сегашните лидери на "Ислямска държава". Нещо повече, ако "Ислямска държава" продължи да съществува, след 300 години тя ще е доста точно копие на САЩ. Приликите между двете са повече от разликите. Началото на САЩ също е дадено със зверства, убийства, заличаването на цяла една раса и установяването на режим, включващ робство, изгаряне на вещици и други жестокости, оправдавани с религията. И в момента САЩ се ръководи от гротескна коалиция между ционисти и консервативни католици, които използват военния си арсенал без задръжки, извършвайки едно военно престъпление след друго. Да не говорим за финансирането на терористични групировки като "Ислямска държава" и "Ал Кайда", които нямаше да ги има без парите на американците. Ирак, Либия, Афганистан, Сърбия, Виетнам, Украйна, половината Южна Америка... Остана ли място на света, където да не текат реки от кръв заради престъпните игри на Вашингтон?
 
От: САЩ планирали да превърнат България в ядрена пустиня

Безсмислена тема, ако бяхме от другия лагер само заглавието щеше да започва по друг начин.

ПП ако изобщо нещо от сссср излезе на светло.
 
От: САЩ планирали да превърнат България в ядрена пустиня

Да хич не ти е добре, щом вече си измисляш кой какво е казал - върни се, чети бавно и внимантелно.
Чудно ми що базираш историята на дадена страна по филмите за нея? До ПСВ са ти много сбъркани познанията, макар че когато в САЩ вече няма робство редица странни десетилетия го продължават и масови звесрства и заличавания на народи по милиони и милиони жертив... Ционисти, католици, а у - тема не беше, какво са планували и не направили преди десетилетия Хамериканците или ти просто ползва заглавието за претекст за ционисти, католици а у?

Още чакам отговор няма ли осъдиш комунистическата окупация на БГ, външен преврат звесрства, мъчение, заличаване на цвета на нацията и т.н. Или ти коментираш само някакви планове, привеждането на плановете в действие за теб е все тази. Когато се правиш на идеалист моралист и патриот почни от преките престъпления срещу родината ти пък после ще говорим за идиотската външна политика на САЩ, ако искаш може и за вътрешната щото все те са ти в устата, ако искаш може и да достигнем до първоизточниката на цялата политика, ако не си с повърхностни познания - жокер централните банкери.
 
Последно редактирано:

Горе