СЕО на бг сайт

Търся спешно финансиране на мой Бизнес проект. По-точно нямам нужда от кинти а имам нужда от специалист в он- и оф-пейдж оптимизацията на сайт (което естествено пак си има своя паричен еквивалент).
Идеята е да удари едно рамо за СЕО-то на този проект и да работи и занапред постоянно по него (колкото се наложи), като за това ще получава % от заработеното. Разбира се и аз мога да правя нужното под негово ръководство стига да ме напътства със задачите.
Моля само сериозни предложения!
Става въпрос за бг сайт. Целта е Бавно и постоянно придвижване в СЕРП-а до челни позиции но без непозволени според Чичо Гошо техники които биха довели може би до некви мимолетни дивиденти, а пък по-късно до некое наказание (да пази Господ).
Моля да не си правят труда да ми пишат хора с малка или никаква репутация!
С риск да бъде неуважително ще отговоря в детайли на л.с. само на когото преценя, тъй като държа на известна доза конфиденциалност по отношение на изнасяне на подробностите в темата. Ако изобщо някой изяви желание да се включи отсега с работата си очаквайки бъдещи печалби. Важни за избора ще бъдат уменията и реномето на Човека който изяви желание да помогне. Ще разгледам историята на всеки в този форум, понеже не искам да работим с някой който е труден в общуването- звезделини и т.н. Отсега заявявам че не разбирам много от СЕО, таргет, соушъл маркетинг, и др. такива, но разбирам от хора. Демек требе ми човек с когото да изградим преди всичко доверие един към друг, пък може и да не е най-големийот СЕО-Гуру. Както и аз не съм най-големия предприемач. Но имам ясно усещане за пари и искам да ги вземем с колегата. Не са кой знае колко много- от 500 до 2000 лева предполагаем брутен доход. Останалото мога да споделя само на л.с. с този който се навие да работи.
 
  • Like
Реакции: v0id
От: СЕО на бг сайт

Благодаря на тези които ми писаха. До утре вечерта мисля. че ще имам яснота с кого ще работим. Засега се спирам на двама от кандидатите, като все още не е късно и за други да хванат както се казва "последния влак". Нека да ми пишат, пък може и да случим и да направим хубав дует. Знае ли човек?
 

Горе