СЕО на статичен сайт

IBMcho

Member
Здравейте 8)
Понеже доста се изписва за всякакви cms-и. Най - вече ВП, и че трябва да се обновява съдържанието редовно, за да се класираме нагоре и т.н. познатите неща...
Въпроса ми е ако сайта е аболютно стачен с хтмл страничики както ги правехме едно време и не се обновява ама грам, как ще се оптимизира освен да се добави в директории; социалки и артикъл по един път всичките му 5-10 индекса? Преди време забелязах нещо което ми направи впечатление, но не знам дали е така. Може и да си въобразявам.
Имах сайт който беше за възрастни. Беше с няколко странички... 5-7 да кажем. Бях до добавил в много малко директории, защото се сещате, че ме банват от всякъде като го събмитна, но по ключовата дума по която исках да се класира стоеше на 1ва страница, коло 1-3та позиция сигурно 1-2 години. Кънтента беше уникален. Дизайна... някаква преработена тема. Но идеята беше, че беше за възрастни и освен това на първата страница бях сложил един мъжки член около 600х600рх :D. И пак се класираше. Резултатите в Г по тази ключова дума бяха около 200.000+ по спомен.
Та идеята от изписаното до тук е следната. Гугъл не дава ли едно рамо на статичните сайтове, понеже знае, че не може да се обновяват често и един вид да даде на собственика на сайта малко бонус от на другия, който ползва ВП да кажем. Защото по презумпция ВП следва да се обновява доста често а хтмл сайта не :)

поздрави :)
 
От: СЕО на статичен сайт

Та идеята от изписаното до тук е следната. Гугъл не дава ли едно рамо на статичните сайтове...

Не. Гугъл дава рамо на качествени сайтове, без значение дали са статични или динамични! :)
 

Горе