СЕО френдли добавяне в директории и социални мрежи

Abi

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
СЕО френдли добавяне в директории и социални мрежи​


Предвид последните промени в алгоритъма на google и повишените изисквания към линковете сочещи към вашия сайт се появи нужда от висококачествени връзки към вашата страница. В тази връзка предлагам пакети от услуги с високо качество и уникални заглавия и описания, а именно:



СТАРТ

Добавям вашият сайт в 20 топ уеб директории и 20 топ социални мрежи.

Всички заглавия и описания на връзките към вашия сайт са абсолютно уникални и смислени. Описанието е минимум 150 знака, а в заглавието се използват синоними на основната дума или фраза и неутрални думи като безплатно, онлайн и тн., това се прави за да се избегне еднотипен anchor текст и евентуално нападение от различни екзотични животни (Пингвини, Панди и др.) в бъдеще.

Цена: 10 долара

Услугата е подходяща за нови сайтове


СУПЕР СТАРТ

Добавям вашият сайт в 40 топ уеб директории и 40 топ социални мрежи.

Всички заглавия и описания на връзките към вашия сайт са абсолютно уникални и смислени. Описанието е минимум 150 знака, а в заглавието се използва синоними на основната дума или фраза, за да се избегне еднотипен anchor и евентуално нападение от различни екзотични животни (Пингвини, Панди и др.) в бъдеще.

Срок за изпълнение 3 работни дни.

Цена: 15 долара

ПРО СТАРТ

Добавям вашият сайт в топ 100 уеб директории и всички активни социални мрежи от списъците по-долу.

Всички заглавия и описания на връзките към вашия сайт са абсолютно уникални и смислени. Описанието е минимум 150 знака, а в заглавието се използва синоними на основната дума или фраза, за да се избегне еднотипен anchor и евентуално нападение от различни екзотични животни (Пингвини, Панди и др.) в бъдеще.

Срок за изпълнение 5 работни дни.

Цена: 30 долара


СВЕЖА УСЛУГА

Правя вашата новина свежа в най-големият сайт за споделяне на новини.

Цена 5 долара (Заплаща се след като новината стане свежа)




СПИСЪЦИ

За добавяне в уеб директории се използва този списък, а за социални мрежи този. Списъка с уеб директории е препоръчан от SEOM - Огнян Младенов в презентацията Link Building след Google Panda и Penguin Update, която можете да видите тук.


ИЗИСКВАНИЯ

Към поръчката за добавяне на сайт трябва да приложите:

Линк към вашият сайт
Заглавие - Желателно е заглавието да е поне 3 до 5 думи.
Описание - Имайте предвид, че описанието ще се ползва за база за създаване на десетки други описания.
Ключови думи
Имейл за получаване на репорта и комуникация при нужда.

ПЛАЩАНЕ

Приемам плащане по paypal, epay, IBAN.
Тръстет потребители с форумна история и голям itrade заплащат услугите след приключване на работата и изпращане на репорта. Нови потребители и потребители с лоша или никаква репутация заплащат 50% от цената предварително.


УТОЧНЕНИЯ

Всички услуги могат да бъдат доработени по желание на клиента, като цената се актуализира според изискванията.
Някои от директориите и социалните мрежи посочени в списъците по-горе са тематични и не приемат всички подадени сайтове. Сайтът ви се добавя във всички уеб директории и социални мрежи където е възможно.

РЕВЮТА


Предлагам 2 ревюта на тръстед потребители, които са регистрирани преди повече от 1 година и имат висок имидж във форума. Ревютата се състоят в 50% намаление на пакетите СТАРТ и СУПЕР СТАРТ.

ОТЧЕТИ

Отчетите се извършват посредством скрийншот и предоставяне на имейла, с който е извършен събмита.


Извършвам и всякакви онлайн услуги, които изискват време и железни нерви! При интерес пишете на лично съобщение, за да обсъдим възможностите.
 
Последно редактирано:

Горе