СЪОБЩЕНИЕ относно Апостол Апостолов

a.conev

New Member
Колеги,

Вижте на ккаво попаднах в нета


ludapostol.info


Защо хората го мразят този човек? Нали идеята е да си помагаме и да развием и допринесем за СЕО и маркетинга в България.

Вярно, че човекът малко ми напомня на Митю Пищова дето е..л 8932 женички с къси полички .... и раздавал кебапчета на гладните, но аз съм обективен.

Първо за човек на 50+ видима възраст вие какво очаквате. Баща ми не знае откъде се пуска компщтъра:)

Второ, текстово ги докарва нещата и се класира добре за определени думи. Смисъл знам, че има малко ретро стил ама мен лично ме забавлява.

ЧОВЕК ВИНАГИ ИМА НА КАКВО ДА СЕ НАУЧИ!! ( постинг негов стил:)

Ако някой има инфо и го познава или той самият ако иска да каже нещо моля:)
 
Последно редактирано от модератор:
Абе човек не разбра ли че В ТОЗИ ФОРУМ ТОЗИ чОВЕК НЯМА ДА СЕ КОМЕНТИРА ВЕчЕ ?? Стига само сте пълнили форума с простотии. За да има такъв сайт си има и причина. Подходите на този човек не се нравят на много хора, което е разбираемо. Айде постнете нещо за добър автор, филм или каквото и да е ама не и това. сигурно ума 20 теми за тоя!
 
вярно е че няма смисъл да се говори за тоз .... абе не човек ама същество ае... просто го забравете ... дано и той ни забрави
 
Предполагам си го видял какви ги върши дебелака в мюзик аидъл - Ако не ги вършеше а само отговаряше да добре страхотно..... никога нямаше да почнат да го коментират нито пък да му правят другшоу та и АА по същият начин и това е резултата
 
Митко Фънки, за разлика от АА дипли доста пари. Едва ли го прави, за да стане известен. Той си беше известен преди 20-тина години, когато свиреше в Ера.
Абе
братче ти сега за Пищова ли говориш, ти си по-стар може би затова помниш толкова подробности :) аз тоя го видях за пръв път в Вип брадър.
 
Това всичко е сценарий той трябва да се прави на изрод, така е по всички телевизии където дават тия айдъли. Дийтър Болен в Германия ги прави криви :)
 

Горе