Сайта не се индексира - може би е баннат

tiberii

Member
Здравейте искам един съвет от вас за сайт който бях правил преди година.Сайта когато го правих го бях забранил да се индексира от търсачките.Когато го пуснах 2 седмици не излизаше дори по домейн в гоогле.Правих му сайт мап който помогна поне по домейн да се покаже но до толко.Направих у гоогле бизнес акаунт и излизаше при търсене на клиент който е в близост от адреса на регистрация.Вкарах го в автоматични субмити за линкове в няколко хиляди сайта.Сайта сега не излиза и по бизнес акаунта , притесняваме дали гоогле не ме е наказал заради тия "ферми за линкове".Или може да е идин скрипт за поръчки който ползвам.Проверих за бан на сайта в гоогле и в гоогле адсенсе и няма наказание.Изкара че има много грешни линкове вътре.Моля за ви съвет дали да изтрия абсолютно всичко и да изградя наново сайт с този домейн или да си купя нов домейн и всичко на чисто?
Сайта е:
twtaxi.co.uk
 
Сайта не е баннат, просто е много слаб. Има само два линка, и двата смотани. Излиза на 55 позиция за tunbridge wells to brighton, което си е съвсем нормално с тоя линк профил и при факта, че на сайта няма съдържание. А ако искаш да се ранкнеш в топ 3 позициите, които взимат 90% от продажбите на локъл бизнеса, си плати на специалист.
 
Изтрих всичко и ще го направя наново.Ще пробвам пак със същия домейн пък да видим.... Мисля като го направя да му направя една страница във фейса и да им пускам периодично някакви промоцийки примерно за техните празници и да пусна реклами във фейсбука.Ако някой друг се сеща за още нещо освен гоогле да каже.Да питам и още нещо до сега винаги като съм правил сайт съм го субмитвал към търсачки и сайтове с ранг3/4 но чета много лоши неща напоследък че гугле наказва и сваля в позиций за подобни практики.Вие как мислите?
 
Няма как да пуснеш сайт и с няколко дни писане на статии да излиза на добри позиции.
Бъди търпелив, пиши качествено съдържание и имай търпение.
За субмит според мен може да става дума на по-късен етап.
Просто пиши уникални и качествени статии и след няколко месеца постепенно може да започнеш с другите неща.

Така мисля аз...
 

Горе