Продава се: Сайтът Spazarise.bg

llyubcho

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Продава се сайтът spazarise.bg.

Сайтът представлява онлайн платформа за бърза връзка между потребители и фирми, предоставящи съответните услуги. Пуснат е през април 2014г. и има регистрирани над 90 фирми и над 900 потребителя. Заедно към сайта върви и фен страницата му във ФБ, която е с над 700 фена.

Сайтът е подходящ за хора, които искат да инвестират средства и да развият сериозен онлайн бизнес в интересна ниша, която все още не е развита.

Разработването на кода е изцяло къстъм и е направено от софтуерната фирма Тарасофт специално според изискваията на проекта.

Цена: По договаряне

Моля ако имате някакви въпроси задавайте ги в темата, а ако някой е заинтересован и желае да даде оферта нека да пише на лично.
 
От: Сайтът Spazarise.bg

Може ли и на мен да дадеш инфо за сайта и цената, разбирасе... И един въпрос напред, предлага ли се подръжка, може ли да се говори за допълнителни разработки, промяна на дизайн... и т.н. ?
 
От: Сайтът Spazarise.bg

Получих информация, сайтът е много хубав и има голям потенциал, но до колкото разбрах няма приходи и до момента не е имал. Цената обаче не е ниска, а се формира единствено! на изработката по поръчка от фирма и може би на идеята и потенциала. Не е правена никаква реклама и никакво сео, като изключим onpage сео с h1 тагове, както ми обясни човека, така че има нужда от доста сериозна сума за популяризиране. Ако реша да инвестирам толкова пари, бих се насочил към нещо по-развито, това е за по-амбициозни хора от мен.
Успех с продажбата, сайта е страхотен.
 

Горе