Сайт - агрегатор на оферти с уникален домейн

Beavis Bg

Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Здравейте,

Продаваме сайт - агрегатор на оферти за групово пазаруване www.agregator.bg. Сайтът е с готов скрипт, писан на Drupal7, човекът, който го поддържа е свестен. Не е особено развит откъм посещения, но излиза на определени позиции в Гугъл - на първа страница. Домейнът е огромното му предимство. Към сайта се допълват и активните акаунти с натрупаните суми - към 100 лв. към момента. Също така се добавя и Фейсбук страницата, която има над 1300 фена, които наистина са я харесали сами :), както и 500 регистрирани за e-mail бюлетина потребители.

Към момента не мога да дам точни прогнози какви са продажбите на месец, тъй като не го развиваме от близо половин година.

Нова цена - 500лв.
 
Последно редактирано:
От: Сайт - агрегатор на оферти с уникален домейн

посещения, откъде идват, гугъл, фейсбук или друга реклама, и не на последно място името на домейна
 
От: Сайт - агрегатор на оферти с уникален домейн

Здравейте,

Както може да се предположи, не искаме да разпространяваме домейна с всичките му особености навсякъде, затова тази информация ще изпращаме само на лични съобщения или по e-mail. Както казах по-горе - в последните 6 месеца сайта не е развиван и има посещения между 10 и 90 на ден - от Гугъл, от самата му ФБ страница и от мейл-бюлетина, за който са регистрирани точно 486 души. Преди това посещенията бяха повече - от ангажираност във ФБ и от някои платени реклами.
 

Горе