Продава се: Сайт за Адулт флаш игри EN

WinKam

Active Member
Рейтинг - 100%
14   0   0
Продавам сайт с Адулт Флаш игри: http://games.sex-mall.us

Сайта е не поддомейн. При закупуването му си купите ваш домейн и да го прехвърлим на него. Поддомейна, на който е сега ще пренасоча към новия ви домейн, за да се запази трафика който има. Трафика е минимален.

С рекламната мрежа, която ползвах аз правеше - $ 13 / год. Без никаква оптимизация и никаква поддръжка по него.

Системата е WordPress и има качени 103 флаш игри.

Моя съвет за да привлечете подходящ трафик към този сайт след като го купите е да имате ваши Фейсбук страници или Туитър страници на тематика за възрастни в които да споделяте и от тях да вкарвате посетители.

Рекламната мрежа, с която работех, цената на кликовете от България беше доста ниска. Най-скъпо платени са кликовете от САЩ, Германия, Англия и другите заподноевропейски държави. Добре ще е да имате международни социални страници за да имате добри печалби!

Има рекламни мрежи в бранша, които търсят попъп и попъндър реклама! Ако намерите такава приходите ще са по-високи!

Цена: $40

За повече въпроси на ЛС!

Последно редактирано:
Здравей,
сложих линк към сайта в описанието на темата отгоре.

И още едно пояснение да вкарам: Значи задължително е да имате Туитър страница или Фейсбук страница с западни последователи, за да му вкарвате трафик. Иначе нищо не правите! Или му правите добра СЕО оптимизация, като го вземете. На мен СЕО-то ми куца, затова и е неразвит. Иначе е готин и има хляб в него.

Има бутони за лайк и споделяне и за малкото трафик, който получава, гледам че има доста споделяния и харесвания, в отчетите на AddThis. Ще кажа от къде да си сваляте игрите и да си добавяте постоянно нови неща!

Добавям и опция за размяна! Примерно, ако имате някой заебан новинарски сайт, или други тематики, пращайте предложения! Склонен съм на бартер! Ще ги обсъдим!

Горе