Сайт за видео уроци

От: Сайт за видео уроци

Какво да ви кажа всеки се учи както fena01 така и аз се уча и явно и той се бори за някой лев това че все още е в началото не е смешно или за подигравка да и аз съм в началото и какво?!? Трябва ли Fozzy да спами из темата писна ми да му чета постовете пише 20 реда само спам моят съвет към Fena01 е да се учи още да направи нещо по добро от това и да го пусне стига да е сигурен а за Fozzy ще кажа само че ми е неприятен с неговите постове не знам за какво спамиш като няма да купуваш можеше просто да кажеш какво не ти харесва и да се махнеш но ти продължаваш не знам на колко години си но явно не си порастнал не че и аз съм много голям но все пак.... А колкото до другия пич не му видях името и съжелявам но каза точно и ясно какво е недостатъка на сайта/блога можеби не 100% точно но точно само не съм съгласен с това че каза че е съгласен с Fozzy...
Весели празници и моля извинете че не съм слагал запетаи и такива но съм на лаптоп и изобще не ми е удобно :Х

От: Сайт за видео уроци

Загубих си 10 минути време да чета цялата тема ,но пък си починах от регване по социалки :)
Най-важното в тоя форум е да си помагаме и да спазваме добрия тон.Вярвам че Фози с по-мек тон ще налее акъл на всеки,който не знае и съответно незнаещия ще научи нещо.Когато обаче отговорите са очевидно подигравателни - ясно е че се почват дълги спорове кой крив,кой прав от което ползва няма никаква.
Весели празници!!!

Горе