Продава се: Сайт за обяви - bezplatniobiavi.info

sixking

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
45   0   0
Здравейте.

ЦЕНА - 30лв като включва всичко описано. Плащане през PAyPAl

Какво включва - сайт, домейн и фейсбук група с 918 (до този момент) участници.

Приходи - никакви, защото не съм го пипал почти. Прави по някой цент на ден, има хляб в него.

Посещения - прави около 10 уникални на ден, без да го споделям никъде или дори в групата. Има някой обяви явно се класират високо, защото изписва, че има директни посетители от google.

Реклама - не. Това е стар домейн, намерих го като изтекъл. Ако някой си го познае да пише защо го е изоставил :D

Причина за продажба - Така, тук става интересното. Имах намерение да го развия, да го натъпча с малко обяви и прочее, но поради две причини няма да стане:
1. Хостингът ми пищи че отново използвам прекалено голям ресурс. Премахвам всичко което не ми носи резултати които желая.

2. След като пиша на всеки в тази група, че първо трябва да си пуснат обявата в сайта за обяви, а не директно в групата, един отговор на една жена просто ме отказа - ако може вие да пуснете обявата, няма проблем. На мен ми изписва "трябва да се регистрирам" - На вас ще ви е готино ли да пускате обявите на някого за без пари? Добре, ще се напълни сайта, ама аз не съм седнал да го правя този сайт, че хората да ми пращат обявите си и аз да ги пускам. Малко кофти и ме отказа да се занимавам с този сайт.

Ако някой има голяма фейсбук група, някакъв супер развит сайт които може да препраща и прочее, това би било за него. За тези 30лв, смятам че получава готова система, има и няколко регистрирани мейла може да ги оспамите и групата не е малка. Дори през седмицата има няколко човека, които желаят да се регистрират в групата. Не знам от къде идват.

Сайт - http://bezplatniobiavi.info/
Група - https://www.facebook.com/groups/bezplatniobiavi.info/

P.S.
Архивирам сайта с базата данни и ви прехвърлям групата. Няма да се занимавам да влизам в хостинга на някого и да му обяснявам какво да прави или аз да го правя. Научете се!
 
Постоянно искат да влизат хора в групата, така че офертата мисля, че е перфектна :)
 
При мен се отвори. Може при някой да не се отвори, защото хостинга ми е малко натоварен, пък и за това гледам да разкарвам проекти :)
 

Горе