Продава се: Сайт за обяви

kzhaygarov

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте колеги. Продавам висококачествена късътм разработка на работещ уеб сайт за обяви. В момента има около 600 обяви и няколко хиляди регистрирани потребители. Сайте е нов с 3 биквен бг домейн. Към сайта върви фб страница с 300 фена + мобилни приложения за windows phone и android + windows 10 desktop app. Монетизацията е чрез adsense и платени обяви, чрез плащане с paypal. Трафикът е оскъден, тъй като сайта не се рекламира по никакъв начин, но при силен трфик конвертира добре за платени обяви. Цената, която е търся е 2к. Пращам проекта на лс. Моля да ми пишат само хора със сериозни намерения за сделка.
 
Забравих да спомена, сайта притежава и система за превенция от повтарящи се снимки и съдържание. Това значително олекотява администраторската работа и спомога за избягване на дублирън контент. Като цяло сайта не изисква никаква поддръжка само работа по набавянето на трафик.
 
Здравей колега.Имам интерес ,може ли повече информация на лично съобщение и евентуално някакъв друг начин за кореспонденция.
 

Горе