Сайт за онлайн флаш игри

takitodorov

Member
Рейтинг - 100%
17   0   0
Сайта е за флаш игри на wordpress; ПР 2 ; Посещенията са малко -2-5 дневно от гугъл. Домейна е регистриран в ICN и изтича на 2012-08-31. Без хостинг. Към него подарявам домейна sportenclub.com в namecheap, който е без съдържание, изтича на 10 май.
Офертата е под формата на търг, който приключва в 24.00 в сряда 25.04. Начална цена 1 лев, без запазена цена<br /><br /> Домейн Име | URL: gameup.eu<br /><br />Приблизителна Цена: 1<br /><br />Уникални Посетители за Месец: до 100<br /><br />Page Rank: 2<br /><br />Уникално Съдържание: Да<br /><br />Система: Опън Сорс<br /><br />Дизайн: Безплатен / GPL<br /><br />Начини на Плащане: epay, paypal<br /><br />Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: ДА<br /><br />Адрес на картинката за верификация (виж правилата): http://gameup.eu/wp-content/uploads/2012/04/marketplace.gif<br /><br />
 
От: Сайт за онлайн флаш игри

11 от мен :)

ПП Може да погледнеш тази тема, тъй като се получи доста интересен търг и казус :)
 
От: Сайт за онлайн флаш игри

Да наистина се е получило завързано. В такъв случай, за да няма подобни проблеми обявявам, че ако има две оферти в последната минута, ще спечели първият. Надявам се с това да ви стимулирам да не чакате последния момент.
Понеже току що видях, че съм написал, че мога да дам достъп до аналитикса - не, не е така. Мога да покажа tyxo, но предвид броя на посещенията не знам дали има мисъл.
 
От: Сайт за онлайн флаш игри

Какво SEO му е правено, има ли купени линкове, тези линкове, които са там трябва ли да стоят?

$17 от мен
 
От: Сайт за онлайн флаш игри

Аз го купих в пакет с още един сайт и не съм го развивал въобще. Няма купени линкове, единственото, което съм правил е регистриране в някои директории. Няма никакво задължение за линковете, освен това да останем коректни. Имам предвид, че линка " игри" (datacore) e разменен и аз ще се вържа със собственика на сайта, за да го информирам за това дали ще остане връзката или не(според желанието на новия притежател на gameup). За другите няма проблем да се махнат.
 
От: Сайт за онлайн флаш игри

Връзката я има, просто имах проблем с нета и не беше получено съобщението :)
 
От: Сайт за онлайн флаш игри

Сделка няма да има. Момчето ми прати сайта и изчезна. Домейна си е при него, и сайта също.
Ще изтрия това което ми е пратил и така.
Нека ако има друг желаещ да се свърже с него.
ПП: Някой ако се съмнява, че злоупотребявам, нека хората с които съм работил да пишат коректен ли съм.
 
Последно редактирано:

Горе