Продава се: Сайт за оригинални маркови стоки

deepdoff

Active Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Продавам сайт за мъжки и женски оригинални маркови стоки внос от Италия на марките Love Moschino, Armani Jeans, Guess, Versace Jeans, Trussardi, Made in Italia и още над 50 марки.Пълно Ноу Хау.
Давам стратегии за успешна продажба на стоките, обяснявам всичко, което не ви е ясно в процес на работата.
Давам координати на други доставчици, които имате възможност да добавите в сайта,на маркови стоки в Италия + такъв за детски стоки.
Ще предоставя и английски доставчици за много атрактивни дамски дрехи на едро. Давам координати и на доставчик за спортни стоки от Англия.
Говорим само за утвърдени имена и марки, в никакъв случай няма да ви губя времето с некачествена стока или изтекли колекций.Част от стоката е налична на склад, а останалата се поръчва от Италия, когато ви я поръчат на вас.
Платен абонамент в Италия до края на Октомври.При интерес ще обясня и какво представлява самият процес на работа.
В сайта има инсталирани доста модули, които да го правят бърз и да го оптимизират в търсачките.Предоставям и координатите на човека, който се грижи за облика на сайта и винаги да имате всички нови модули за по-добра работа на сайта.Започнал е да изработва и мобилно приложение на сайта за Андроид-включено е в цената.
Гарантирам за работата на програмиста.Ще имате човек, на който наистина да разчитате за всичко свързано със сайта. За вас ще работи и момиче, което прави описанията в онлайн магазина, мета ключови думи, тагове и СЕО линкове.
За повече информация се свържете с мен на посочения телефон.
Цена: 18 000 лв./BGN
Име: Таня Иванова
Телефон: 0877719989
 

Горе