Сайт за спортни залози

От: Сайт за спортни залози

А то не е ли същото :D
Ако не си превъртял депозита (100те лева) 3 пъти, тоест не си направил залози за 400лв, знаеш ли какво взимаш?? Що се обаждаш където не ти е работата бе пишлигар?? Тоя бонус аз кога съм го взел, ти си бичил чикии по собствените ти сайтове порнетки! Обърквал съм бил хората - келеш!

"Бонуса се получава веднага а това за превъртането три пъти е за теглене"
За теглене на бонуса, до тогава реално имаш бонус на кукуво лето...барабар с депозитата ти
 
От: Сайт за спортни залози



Uploaded with ImageShack.us


И щом държиш ето ти и подробностите:
Първо депозираш 100лв. После трябва да направиш оборот до 200лв или казано иначе - да ги превъртиш един път и то задълже на събития над 1.5 коефицент (за да нема тънки сметки). Чак тогава получаваш едни виртуални +100лв към сметката ти, но за да ги получиш реално трябва твоят депозит заедно с тия виртуалните 100лв (бонуса), общата им сума, да се превъртят 3 пъти, тоест да направиш оборот от 600лв (мислех, че беше 400лв, но явно съм забравил вече). Чак след като си направил този оборот от 600лв или 3 пъти превъртане на депозита заедно с бонуса, вече имаш право да си изтеглиш самият бонус.

И щото станах излишно подробен заради лайньовци като тебе, кажи ти сега какво общо с афилета има това а?? И каква е далаверата на пусналият темата да каже няколко пъти, че има бонус, а да пропусне подробностите отностно условията за тегленето му а??
Имаче за афф линка и 25лв казах вече, че съм съгласен
 
От: Сайт за спортни залози

Няма да спорим с тебе.С радио не може да се спори.Поне не публикувай снимки.Там пише "След като вече превъртяхте Вашият депозит може да залагате с Вашият бонус" А не След като вече превъртяхте 3 пъти Вашият депозит може да залагате с Вашият бонус. Бонуса го получаваш веднага и пределно ясно е, че когато ти свършат парите от депозита тогава продължаваш да залагаш с БОНУСА





МНОГО СИ ТЪП САШЕ
 
От: Сайт за спортни залози

Абе ти малоумен ли си? А пише ли "за да изтеглите Вашият бонус е необходимо да превъртите депозита заедно с бонуса 3 пъти" Един вид за да ПОЛУЧИШ реално бонуса трябва да направиш 600лв оборот.
Или си малоумен или се правиш на такъв...само да знаеш, че си объркал човека много сериозно.

Лично аз съм го взел тоя бонус и то със зверска мъка, защото няма ти казвам как се превъртат 600лв без да си вътре (имаш и условие да залагаш само над 1.5 коефицент). Също мога да ти кажа, че са по-малко от 10% тия които са взело бонуса без да са вътрешно.

Батенце, ти си объркал много яко мястото. Да не си помисли, че тука сме некви балъци и видиш ли ти големото доброутро от прогнозите идва тука и вкарва лъч на щастие в мрака. Тук поне 50% от участниците са поне 50% по светнати от вас в прогнозите, така стана ли ти по-ясно?

Я са кажи твоята версия как се взима 100лв бонуса, да не кажеш после, че съм ти взел думата.
 
От: Сайт за спортни залози

Не идва веднага, не пишете глупости да лъжете хората. Начислява се към акаунта след като превъртиш един път депозита и после можеш реално да се възползваш от него (което и е идеята нали) чак след като пък ги превъртиш двете 3 пъти.
Почвам да се шашкам как трябва да обяснявам едно нещо и аз по 3 пъти :)
 
Re: От: Сайт за спортни залози

Почвам да се шашкам как трябва да обяснявам едно нещо и аз по 3 пъти :)

хаха ами Веком Ту БеГе! :D

преди няколко месеца имаше един пак кандидат млад милионер дето в матрици си влгаше парите и ни обесняваше как си изпускаме шансовете да забогатеем, няколко месеца преди него друг за МЛМ така че такива геори са епизодични даже почвам да си мисля дали не е един същ щото и предните така не разбираха, който само сменя нишата за милиона
 

Горе