Сайт за флаш игри

mbox7

Member
Рейтинг - 100%
16   0   0
Продавам сайт за флаш игри с готин домейн и дизайн. Има около 950 добавени игри. Сайта е без посещения и приходи. Давам го спешно и изгодно.

Пишете на ЛС!
 
От: Сайт за флаш игри

На какъв език е тоя сайт?
Готиния дизайн темплейт ли е?
Описанията на игрите уникални ли са?
 
От: Сайт за флаш игри

Сайта все още се продава, давам линк на ЛС.
 
От: Сайт за флаш игри

Пусни ми ЛС с линк и цена.
 
От: Сайт за флаш игри

Пусни и на мен един ЛС с малко повече подробности.
 
От: Сайт за флаш игри

Аз не мога да разбера, каква е тази мода за тайнственост в постовете за продажба. Кому е нужно да си хабим времето да ти пишеме да ни пратиш домейна, после да чакаме да ни отговориш (с което и ти си хабиш времето). Понякога има резон, когато сайта е стар, посещаван и става дума за сериозен бизнес, или пък продавача има нещо наум.

Но като няма посещения, камоли приходи, с което на практика продаваш само 1 дизайн (който най-вероятно не е твой), за чий трябва да го увъртаме и протакаме толкова. Постни си домейна, ще влезна, ще погледна, ако ми харесва ще ти пиша, ако не ще те забравя тутакси. Напиши системата, която ползваш, че пак да не си губим времето да гледаме сорса, а ако е къстъм - напиши си че е къстъм....

А на всичкото от горе го продаваш спешно, ми като е спешно, ако искаш може за по "бързо" да си ударим една среща на Халите, за да ми кажеш кой е домейна.

П.С. От доста време купувам/продавам тук. Винаги поствам детайлно инфо. А на такива постове като твоя, колкото и да се интересувам от тази ниша точно, и колкото да е готин домейна/сайта и да ми трябва - няма да го купя. Защо? Винаги си има причина нещо да се скрива от купувача, т.е. нещо не е наред с тази сделка. А ако те притеснява спама по темата (почти като моя пост сега), ти си постни инфото (без цена), но помоли оферти на ЛС, без спам в темата- хората ще се съобразят малко или много!
 
Последно редактирано:

Горе