Green Bars Well-Known Member Рейтинг - 100% 21 0 0 20 Март 2014 #1 Продава се сайта host-talk.net сайта е за ревюта, промо кодове и Q/A /като на стак ексчейнджа/ . Трафик няма, реално и съдържанието е малко. Нямам време да се занимавам с този сайт. цена: 300 лв. Последно редактирано: 11 Май 2014
Продава се сайта host-talk.net сайта е за ревюта, промо кодове и Q/A /като на стак ексчейнджа/ . Трафик няма, реално и съдържанието е малко. Нямам време да се занимавам с този сайт. цена: 300 лв.
F freelancer Well-Known Member Рейтинг - 100% 97 0 0 20 Март 2014 #2 От: Сайт за хостинг ревюта англоезичен пусни ми цена на ЛС
Green Bars Well-Known Member Рейтинг - 100% 21 0 0 20 Март 2014 #3 От: Сайт за хостинг ревюта англоезичен Цената ще е въпрос на договорки. Ориентировъчно да кажем 500 лв. Другото което обмислям е някакво дългосрочно партньорство/наем. Някой да развива сайта и да ми дава процент от приходите. Но това ако не се намери купувач.
От: Сайт за хостинг ревюта англоезичен Цената ще е въпрос на договорки. Ориентировъчно да кажем 500 лв. Другото което обмислям е някакво дългосрочно партньорство/наем. Някой да развива сайта и да ми дава процент от приходите. Но това ако не се намери купувач.
A ADO Active Member Рейтинг - 100% 11 0 0 21 Март 2014 #4 От: Сайт за хостинг ревюта англоезичен Колегата да ме извинява, да не отварям др. тема. И аз продавам домейна www.worldofhostings.eu заедно с блога. Цена по споразумение!
От: Сайт за хостинг ревюта англоезичен Колегата да ме извинява, да не отварям др. тема. И аз продавам домейна www.worldofhostings.eu заедно с блога. Цена по споразумение!
Green Bars Well-Known Member Рейтинг - 100% 21 0 0 25 Март 2014 #5 От: Сайт за хостинг ревюта англоезичен Ако ви се струва висока цената, предложете вие цена.
Green Bars Well-Known Member Рейтинг - 100% 21 0 0 11 Май 2014 #6 От: Сайт за хостинг ревюта англоезичен Бъмпинг: 300лв нова цена.