Еха, имах празник през уикенда и сте се активизирали здраво. Предимно с типичните насмешка и търсене под вола теле.
Сайтове имам и пуснати с React, и с Webflow, както и с NextJS.
Темплейти не използвам. Иконки да, не съм сядал да рисувам от 0 щом нуждите не го налагат и мога да ви кажа, че вече почти никой не го прави това.
Когато се смеете за "старото php" си спомнете за Laravel и колко много девс въздишаха по него и го хвалиха тази година. Както и за широко използваните тук WordPress, WooCommerce, Drupal на какво са писани. Трябва да се прави разлика между старо и модерно. Целта за php конкретно за този сайт бе да се постигне бързина и да не се разчита на всякакви libs и зависимости. В крайна сметка код, картинки и всичко е общо 2.5MB.
На какво ще се напише един сайт зависи от предназначението му. Да се гледа само кое е модерно е нещо, по което биха залитнали новаците в бранша.
Качен е на споделен хостинг и какво? За целите си и малкия трафик който има трябва да го качвам на отделен сървър ли?
Стигнахте дотам и ип-та да гледате, провайдъри да търсите. Чак смешно ми стана. Никъде не съм казвал, че клиентските сайтове ще се хостват под същия акаунт. Дори е неразумно да се процедира така. Дали ще го кача на AWS акаунт, или пък Vercel ако щете - всичко бива съобразявано с типа сайт, клиента дали изрично не е пожелал нещо такова, очакван трафик и всичко останало. Искам да се създават максимално оптимизирани сайтове, нещо малко по-различно от стандартното yarn create next-app@latest ... или yarn create vite template-po-tvoj-izbor но разумно и добре направено.
А да, да не забравя - регистрирано по ЗДДС лице съм, упражняващо свободна професия от години. Издавам фактури, ползвам счетоводни услуги, имам бизнес акаунти в мобилен оператор и такива работи. Не съм пускал теми "трябва ли да плащам данък за реклама в адсенс" и подобни.

Проверил съм и по закон с тази регистрация мога да предоставям този тип услуги. Но ако не вярвате - затворете тази страница до 10 секунди, защото в противен случай се приема, че се съгласявате с Условията за употреба на saitpodnaem.com
Единствената причина поради която направих темата тук е понеже съм останал с впечатлението, че тук влизат хора, които търсят някакви възможности за изкарване на допълнителни доходи. Исках да дам една възможност за нещо допълнително на тази част от съфорумците. И за мен е ново нещо тази услуга под този й вид. Затова и приемам критики, предложения за усъвършенстването й, но ако ще е с насмешка и търсим как да изровим черно, пък ако ще да наречем и бялото такова - кажете си. - ще помоля темата да бъде изтрита. Не е проблем никакъв ако предлагането на такава услуга ви пречи, засенчва или разваля деня по някакъв друг начин.