Сайт под наем

nuni

Active Member
Рейтинг - 100%
24   0   0
Дава се сайт под наем или продажба.

Тематиката на сайтът е фирмен каталог , правен е от 0-та, има си админ панел (много лесен), не е правено СЕО. Също така има минимални приходи от VIP обяви и продажба на линкове. Сайтът го давам за под наем за 1 година с възможност за продължаване, разбира се, че ще има договор

Цена за под наем - 35 лв на месец
за продажба - 1500 лв.

Ако някои има интерес, нека ми пише на ЛС.

От: Сайт под наем

Искаш някой да ти го разработи ли?
Сайт под наем с 0 приходи?... Подобно нещо не бях чувал

ок, в договора, ще напишем следното условие, че цената остава 1500 лв, без значение колко печели сайтът на месец от наемателя т.е.. дори и сайта да печели 500 лв на месец, аз ще го продам за 1500 лв.
Така по-добре ли звучи?...
и сайтът има приходи от 10 лева на месец, без никакви усилия, без да броя adwise, че е от колега от форума и не знам колко се печели от там.

Ако на някой му харесва сайта - нека да предложи нещо и ще се разберем.

Сайт под наем с 0 приходи?... Подобно нещо не бях чувал

Може да не си го чувал, но това си се прави - да се отдават сайтове под наем. Но като че ли в последно време това позамря... .

Прави разлика от даване под наем на каквото и да е с 0 печалба и отдаване с хххх доходи. Такава порода куче няма, за каквато иде реч в първия пост.
Моя бизнес ако няма как да го управлявам за определен период от време, го давам под наем... първо за да го поддържа и най-малкото да остане поне на същото ниво след година. Ако имам месечна печалба от 1000 лв. то мога да го дам под наем за 300 лв. месечно, примерно казано.

А тк да ми говориш за фафли Хели, спокойно Уотсън, не ядем ябълките с костилките.

Може да не си го чувал, но това си се прави - да се отдават сайтове под наем. Но като че ли в последно време това позамря... .

Далавера си е, аз ще плащам 35лв на месец пък ще взимам 10лв, как да не се навие човек :)

Прави разлика от даване под наем на каквото и да е с 0 печалба и отдаване с хххх доходи. Такава порода куче няма, за каквато иде реч в първия пост.

Не си прав, има разлика. Тук почти никога не се гледа дали един сайт има приходи от жива реклама или адсенс, гледат се други неща. Има и други показатели, които могат да бъдат от полза в отдаването на наем.

Горе