Сайт - пълна промяна

rak

Active Member
Хора, имам нужда от помощ и съвет. Сайта ми, съществува вече две години. Започнах го като рекламен сайт на фризьорския ми салон - първо с прост html си го правех сама с dreamweaver. Беше на безплатен хостинг. После се увеличи посещаемостта, прехвърлих го на платен хост, няма да му кажа името, да не правя реклама че не заслужава. После инсталирах Word press, започнах да публикувам всякакви неща за косата. Сложих адсенс, обаче ме баннаха когато направих 100 долара. Сега искам да сложа реклами, от иизи трейдър искат да имам над 500 уникални, още не мога да ги достигна трайно и изчаквам. Имах и още някои идеи, но се отказах. Сега си мисля, че трябва да сменя домейна, да направя стария домейн отново само като рекламна страница на салона ми, но да прехвърля посетителите към новия. Както и ново подреждане и смяна на визията изцяло. Искам сайтчетата ми да започнат да се самоиздържат, досега бяха просто хоби, време е вече да си плащат сами разходите. Дайте идеи - сайта е http://radkahair.org/
(За другия ми сайт http://koketni.com/ засега няма да питам)
 
От: Сайт - пълна промяна

Като начало според мен трябва да го добавите ако не сте в бг директорийте примерно всички от този сайт dobavi.hit.bg и този addurl.start.bg защото гледам, че имате само 3 backlinka което е малко. И между другото сайтчето е много хубаво според мен няма нужда от нов дизайн.
 
От: Сайт - пълна промяна

Преди време го добавих в доста директории, обаче ми се стори че няма смисъл и се отказах. Сега отвреме на време го регистрирам в още някоя и това е. Ами ще взема да се стегна и да го добавя навсякъде. Благодаря за одобрението. Този темплейт ми свърши добра работа засега.
 
От: Сайт - пълна промяна

А аз мисля че трябва да пишеш на гугъл с молба да премахнат забраната. Сайтът е идеален за адсенс, само гледай да не слагаш повече рекламки от необходимото и не си кликай сама върху тях.
 
От: Сайт - пълна промяна

Писах им и ми отговориха че сайта бил риск за техните рекламодатели. Това беше отдавна, още го правех с dreamweaver и му обновявах страниците директно през вграденото FTP. После разбрах че по този начин се генерирали невалидни кликове. Сега нямам намерение да им пиша, от вчера имам реклами от BidVertiser и смятам да опитам с тях - сложих ги пробно под една статия вечерта и на другия ден имаше три клика - 11 цента. Сега ще сложа специална джаджа за техните реклами и ще ги разположа под повече статии и да видим какво ще стане. В крайна сметка не чакам да печеля милиони, а сайта да се самоиздържа и да си плаща разходите по хостинг и домейн. Смятам да сменя темплейта с друг, който да има три колони, но досега не съм попаднала на подходящ - само един ми хареса, има падащи менюта, което ще ми спести място, но доста сухарски изглежда, ако успея да го пригодя за моя сайт ще го сложа. Благодаря на всички, които помагат със съвети.
 
От: Сайт - пълна промяна

A защо не направиш сайта в който пишеш статии , и сайта за фризьорския ти салон да са в 1 сайт.Така салона ще стане по - популярен ...
 
От: Сайт - пълна промяна

Ами те са в един сайт в момента.
 

Горе