Сайт със стабилни приходи

SSTrader

Member
Рейтинг - 100%
5   0   0
Здравейте колеги,
Май дойде времето и аз да продавам сайт. За мое съжаление вероятно ще трябва да се разделя с моето първо и най - успешно творение.
Сайт: www.betbul.eu
PR:3
Основна дейност: Обосновани прогнози, ревю на букмейкъри. Игра с прогнози (в момента не действаща)
Възраст: две години и няколко месеца
Хостинг и домейн: Суперхостинг (10-11 месеца остават)
Приходи за последната година:(малко над 10 000 лева)Месечен приход: 600-1400 лв (Всичките пари са спечелени от афилейт) Ако постъпи сериозна оферта, бих доказъл и прихода естествено. Желателно е преговорите да стават лично на живо.
Посещения: Когато се пишат прогнози сайта достига и до над 1500 посещения.
Цена: 15 000 лева (при сериозен интерес може и лек коментар) върви както сайта така и афилейтите.
Сайтът отново се продава и отново за мое съжаление, някои лични проблеми и нужда от голям капитал, за нов много по - доходоносен бизнес. Да уточня, че месец януари 2011 е най - силният от както се занимавам.... близо 5000 лв чисти. При сериозен интерес, само личен контакт.
П.С: Умолявам ви без СПАМ тъй като съм много натоварен и с много проблеми и не мога да се натоварвам излишно. Благодаря ви много за разбирането.

Домейн Име | URL: www.betbul.eu

Приблизителна Цена: 14000

Уникални Посетители за Месец: до 25 000

Page Rank: N/A

Уникално Съдържание: Да

Система: N/A

Дизайн: N/A

Начини на Плащане: лично или по банков път

Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: НЕ
 
От: Сайт със стабилни приходи

В нашата ниша е малко особено с посещенията. Когато няма мачове и не се пишат прогнози посещенията са между 300 и 500, когато играта работи и се пишат прогнози събота и неделя достига до 1000. Лятото няма мачове и посещенията не превишават 300, тъй като няма търсене.
 
От: Сайт със стабилни приходи

И сега очаквам децата и хейтърите да излязат с мнението: "ама как може с 300 посещения да правиш 1к лв е... "

Успех с продажбата Гоше. Дано това, което си си наумил да стане.
 
От: Сайт със стабилни приходи

Не си доуточнил афилиет акаунтите вървят ли със сайта защото над 80% потребителите който влизат във сайта са вече твой афилиети и ти пак ще си печелиш от тях докато новия собственик нищо няма да печели в началото тъй като няма да има толкова много регистрирани през неговия линк.
 
От: Сайт със стабилни приходи

Сайтът, за да печели тези пари, които са написани, предполагам, че трябва поддръжка, като например писането на прогнози. Защо не си извадил сумата от работата от чистата печалба и не си посочил колко е работата като време по този сайт. Тогава вече може да говориме и за друга печалба...
 
От: Сайт със стабилни приходи

Здравей,

В този вид бизнес нещата са малко по - различни, тоест сега и да не се пишат прогнози, сайта отново печели. А колкото до прогнозите, нужно ли е да вадя 200 лв от цялата печалба, която съм дал за прогнози ?! Всичко друго аз съм си писал
 

Горе