Само мен ли ме дразни ...

От: Само мен ли ме дразни ...

Gmail предлагат опция да си направиш безплатно пощи с твоя домейн, на които можеш да смениш логото на Google с твоето. Тогава няма проблеми със спама, кирилицата и други подобни, тъй като ползваш системата на Gmail, при която няма проблеми с нищо. Хубавото е, че тея пощи не се затриват, ако никой не влиза вътре. Може да седят с години и никой няма да ги пипне.
 
Re: От: Само мен ли ме дразни ...

Според мен не е проблема в 50 лв. годишно примерно дадена фирма да си ползва пощенски кутии на домейна си, там няма разходи за пощата...
Проблема според мен е в огромното количество спам, което пълни пощата на собствения домейн...докато при gmail и abv ги няма особено сериозно тези проблеми.
И още нещо - примерно пробвах с 2 сайта - на всеки сайт (освен контактната форма) имаше и по 2 пощи посочени - едната първата на собствения домейн (примерно office@), а другата - на abv-то...познайте в коя пишеха 80% от хората - в abv-то естествено :)

с включен спам асасин със стандартни настройки нямаш проблеми със спама даже са малко агресивни поне според мен
 
От: Само мен ли ме дразни ...

В Европата, от тази година всички юридически лица са задължени да имат сертифицирана ел.поща. По този начин публичната администрация, а и не само, могат да си комуникират с фирмите без да харчат пари за пощенски марки, пликове, хартия. Да не говорим и колко време се спестява. Документите получавани и изпращани чрез сертифицираните имейли имат валидността на препоръчано писмо с обратна разписка. Ако задължат и българските фирми да поддържат такива имейли, може ситуацията да се промени.
 

Горе