Само чакат някой да умре

georgi_D

New Member
След не толкова смисленото заглавие е ред да поясня малко. Blackhater-ърите правят фейсбук страници RIP ... . Доста бяха модерни явно още са си защото бързо натрупват фенове и за наскоро самоубилия се рапър Freddy E има сигурно 40 създадени страници .... :D . (не започвайте и вие ) . Просто споделям за да повиша творческото ви мислене. Успех на всички
 
От: Само чакат някой да умре

Блекхейтъри, звучи ужасно..
Дали има и благородни идеи в подобни деяния, или е единствено да ограбят по някакъв начин мъртвец, или симпатизантите му?
 
От: Само чакат някой да умре

Всичко е кинти...
Ако си мислите, че някой прави подобни страници от филантропски подбуди ... много се лъжете. Е може да има някое изключение, което да потвърждава правилото.
 
От: Само чакат някой да умре

Blachkhat идва по точно от вида на СЕО който упражняват , не толкова от хейтъри ,но идеята е вярна ,че се с всякакви начини се опитват да спечелят пари. Пълно е с лъжливи и заблуждаващи сайтове....
 
От: Само чакат някой да умре

Може би затова не прокопсват.
Иначе има идея в това мисля, business as usual си е, стига някой или нещо играе по някакви правила.
Ако греша моля поправете ме.
 
От: Само чакат някой да умре

Според мен доста повече изкарват ако трябва да сравняваме blackhat i whitehat , имат много автоматизирани софтуери и т.н. с които си улесняват работата значително. Вярно е ,че не е за longterm , но наскоро четох за един как направим 169 000 $ за един месец и си купил Q7 и кво ли не още , но.... не става с мрънкане - имаш идея , действаш , печелиш. :)
 

Горе