Сателитки и уеб 2.0 джаджи

ventus

New Member
Здравейте, драги съфорумци. Пред ден-два четох една тема във форума, където се споменаваше, че уеб 2 джаджите като wordpress.com, tumblr.com, etc са подходящи за създаване на сателитки. Искам да знам какво НЕ трябва да правя, че да ме хванат и да ми изтрият сателитката.
 
За какъв тип сателитки става въпрос, тъй като реално погледнато ако не нарушаваш условията на дадена платформа няма да имаш проблеми. Сателитките не са нещо лошо или забранено, въпросът е да са създадени по подходящ начин.
 
От: Сателитки и уеб 2.0 джаджи

Нямам много опит в такива неща, но мисля да действам по следния начин: пиша основната статия, създавам подобно, но уникално копие на осн. статия и слагам го(копието) в сателитката, използвам кл. думи в текста като линкове към основния сайт и повтарям процедурата всеки пот, когато добавя статия към осн. сайт.
 
От: Сателитки и уеб 2.0 джаджи

Също е хубаво да добавиш сателитката в някоя и друга соц. мрежа или директория. Възможно е освен това, което си изброил да болд-ваш и ключовата ти дума, за която се бориш. Доколкото знам не е много добре да прекаляваш с линковете в една статия.
Както ти каза vetzkov създаването на сателит не е нещо забранено, така че давай смело
 
Ползвай articles дуде, тия сателити нещо гугъл не го ебе за новите сайтове/блогове от web 2.0 >
 

Горе