Свали и спечели реални пари с това приложение.

Nelsyn

New Member
Представяме Ви, едно гениално приложение на компанията FutureNet с което можете да печелите стабилни реални доходи (пари), без да инвестирате стотинка. Много хора ще си кажат, че това е поредният копач, който ще ми топи батерията на телефона – НЕ, няма такова нещо, приложението ще Ви топи 10-15% от дневната консумация и никакъв интернет.

Свали и спечели реални пари
Според изследвания, всеки от нас използва телефона си средно 80-110 пъти на ден. Говорим за отключване на смартфона си. До сега имали ли сте някаква печалба от това? А, какво ще кажете ако получавате малка сума всеки път, когато отключвате смартфона си? В тази статия ще Ви запознаем с приложението BANNERSAPP! Това приложение ще превърне телефонът Ви в допълнителен източник на доходи.!

Начинът на работа с тази апликация е много лесен. Когато отворите телефона си, Вие ще виждате рекламен банер, на този банер ще имате две възможности, ако Ви заинтересува банера или иначе казано рекламната картинка, ще можете да посетите рекламодателя, или ако не Ви интересува, можете да я затворите, и след това можете да ползвате телефона си както до сега. Апликацията BANNERSAPPкомбинира ТРИ неща:

  1. Всяка реклама е въз основа на вашите интереси.
  2. Вие виждате това, което искате да видите.
  3. Вие определяте броят рекламни картинки, които да Ви се показват, винаги можете да ги увеличите или намалите.
Най-важното и най-хубавото нещо от цялото това приложение е, че няма нужда да търсим свободно време за да се занимаваме с това. Ползваш го, правейки обикновените неща, правейки преди да свалим това приложение.

ВАЖНО!!!

  • Приложението стартира на 12 септември и за сега е налично само за Android, скоро ще излезе и за IOS
  • Приложението предлага реферална програма с която можете да увеличите прихода си значително.
  • Максималната печалба, която можете да спечелите, без рефералната програма е 5 долара на седмица.
  • Линк за сваляне можете да намерите от ТУК , като това е моя реферален линк. :)
 
Последно редактирано:
Нищо не разбрах!
1) Това приложение плаща в нещо FND, а според теб в реални пари. Ти получил ли си реални пари и как точно става това? Колко е минимума за теглене и къде обръщаш токените в $ ? Такси и други има ли?
2) Колко се печели от отключване на телефона? Заслужава ли си въобще да цъкащ още веднъж за да затвориш рекламата и все пак е досадно.
3) Максимална печалба без реф. $ 5.00, това при 150 клика дневно ли е? Около $ 0.005 за клик?
 
Необходим ли е телефон за инсталиране на програмата?
 
Познавам един, дето на негов братовчед, някакъв негов приятел бил изкарал пари от тая работа :rolleyes:
Но пък браво на създателите на тая партенка. Баламурниците винаги ще си ги има, но изграждането на една такава система изисква добра организация и технически умения.
 

Горе