Свързване на фискално устройство и сайт?

Здравейте,

може ли да ме насочите към тема или да ми помогнете с малко информация за следното:
След около двумесечно чакане на отговор от НАП стана ясно, че отговор няма да получа на въпроса дали всъщност трябва или не да използвам касов апарат за продажби чрез сайт на главно дигитални продукти чрез ПОС терминал на сайта и приемане на карти, поради тази причина, моля да ме насочите как всъщност да направя така, че да свържа касовия си апарат със сайта и да може при покупка да се издава касова бележка автоматично.
Чух за ICASH, но не съм сигурен дали те са това, от което се нуждая в случая, това така ли е, те СУПТО ли са, като цяло те предлагат някакъв плъгин за Wordpress, но отново казвам, не съм сигурен дали се нуждая изобщо от подобни услуги.
Какво се прави, за да се свърже касовия апарат със сайта?

Като цяло всичко това ми е много объркано и не знам кое след кое да направя и кое да е първо.

Ще оценя отговора на всеки, който се е отзовал и споделил каквото знае!
 
Последно редактирано:
Както писах в друга тема, преместихме си сайта от Ecwid + Wix , на CloudCard. Връзката с НАП, така де на касовия апарат ( които не сме купили защото от CloudCard ни посъветваха да изчакаме) ще бъде готова септември месец.
Общо взето, и от НАП не са категорични кое как трябва да бъде.
 
Нещата не са толкова прости, както ги описвате. Данните за поръчката трябва да се записват в СУПТо, но не трябва да ги има в онлайн магазина. Това са изискванията на НАП. Ий кеш имат протокол за импорт на такива данни, но някой трябва да направи връзката. Най лесния начин е да махнеш количката и всичко да става по телефона. Ако имаш качествени клиенти това няма да е проблем. НАП обещаха да махнат касовите бележки при плащане с карта, така, че изчакай
 

Горе