Продава се: Секс шоп с продажби

sixking

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
45   0   0
Здравейте.

Почвам директно от цената - 200лв.

За какво обаче, ще платите тези 200лв?
Става дума за секс шоп, които винаги си е правил продажби с правилните подходи. Трудно се популяризира, да, но определено има печалба в него. Докато го поддържах правех по около 50-80лв на месец чиста печалба.

Работа на магазина:
Дропшипинг от купидон. Редовни са, но най-добре е да отивате, да си взимате поръчката от техен магазин и после просто си прибирате разликата от клиента. Няколко така направих, никакви проблеми. Всеки има минути в телефона си, може лесно да поддържа връзка с тях.

Защо го продавам:
Живея вече в чужбина и си идвам 2 пъти в годината. Сами си направете сметката колко удобно ми е с него.

Трафик:
Разменял съм малко линкове, идват от тук от там без никаква оптимизация, но най-вече от социалки и няколко сайта насочени към порно тематиката.

Какво получавате:

В магазина има качени малко под 600 продукта, като 80% от тях са правилни. Някой или не са налични от доставчика или нещо подобно.
Получавате профилът в купидон от които взимате с отстъпка. Пробвал съм се да се регна към тях, мисля, че е спряно и вече не го предлагат. Само които има, има.
Отстъпките им почват от около 20% и стигат до 50-60, зависи продукта. Наистина много изгодни.
Търсил съм други доставчици, най-много съм чувал 20% като вие само ходите да си ги взимате.
готов съм да включа и една от фейсбук страниците с които работи сайта, около 2000 натурални фена, само ако цената е каквато съм я определил аз. По-ниска - Без фейс страницата.


Как може да се монетизира подобен сайт - ако имате голяма фейсбук страница, лесни поръчки на ден. Някакви подобни блогове, сайтове за качки и тем подобни. Идей има много, не съм вече в тази сфера, затова се продава.
Ако имате някакви въпроси или съм пропуснал нещо - ЛС

Секс шоп
 
От: Секс шоп с продажби

Имам въпрос по дропшипинга - купидона пращат директно на адреса на клиента ли т.е. баш как си требе? Ако да - с техния бранд ли го пращат?
 
От: Секс шоп с продажби

И с двата варианта става ( ти да ги взимаш, те да го пращат), но са ми казвали изрично, че не изпращат с тяхно лого или нещо подобно. Преди време имах намерение да си купя аз нещо, само и само да видя как го пращат, но така и не ми стигна времето (или продуктите им :D )
 
От: Секс шоп с продажби

Сериозни хора има ли или само да си губим времето?
 

Горе