Сектата на ковидитите

Не ти е приятно, но е факт. "Сухите" ги минаваме с лека ръка, щото те така или иначе са щели да си "намерят късмета" скоро.
То всяването на страх не работи с такава сила по медиите в България. Пролетта се облъчваше по тая линия повече. Всяването на страх дойде от това, че познати на безсмъртния Бай Ганьо, почнаха да го карат тежко, че и да влизат в "черната статистика".

PS: Лекар от първа линия в Германия също е решил да налее малко "страх, ужас и паника".
Дали е лекар в Германия или сестра в Бангладеш явно наливането на страх е точно това коеото правят. Видимо ти и няколко други тук не знаете къде се намирате от страх.

Защо например приемаш за чиста монета, че някой е "починал" от К-19 месец след "излекуването" си. Но ако аз ти кажа, че след ваксинацията на работното място на жена ми смъртността на резидентите се е увеличила с 50% няма да ми повярваш.

На моето работно място продължава да няма смъртни случай от "чумата" на годината и хората да не с изтерясали.

Току що пък чух новина и гледах българи "бедствали" на границата в Англия. Което е пълен фейк, но вече фесйа гърми

Продължавам да не разбирам как хора претендиращи да сте мислещи вярвате на всички лайна който се сипят. Страхувайте си се някъде там самотно, но не съдавайте излишна паника...
 
Доц. Мангъров за така наречения нов щам, който плъзна във Великобритания.

 
Последно редактирано:
К'о да му гледаме?
Онзи ден каза, че новият щам се разпространявал 7 пъти по-бързо, а тук казва, че се разпространява между 40 и 70% по-бързо. Нерде Ямбол нерде Стамбул.
 
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Американското списание "Форбс" включи ръководителите на фармацевтични компании "БайонТек" и "Модерна" в списъка с 50 нови милиардери, които са забогатели в сектора на здравеопазването на фона на пандемията от коронавирус. Източник

Тук едни пиленца писукаха, че не било схема за за пари....
 
Иновациите винаги са изисквали и ще изискват инвестирането на голям ресурс, който впоследствие (в повечето случаи) си се изплаща. Не знам защо тук очакваш да е изключение. Аз не знам някоя компания да решава проблеми срещу 0 жълтици.

Естествено, ако някой се счита за голям капацитет, аз и в началото писах, винаги може да ги разобличи, а по този начин той ще стане милиардер. Та дори, ако се смяташ за толкова находчив, ипотекира ли си жилището, за да вложиш в акции на "БайонТек" и "Модерна"?

Българин реши 100-годишна задача от квантовата физика и е фаворит за Нобел

Имаш конкуренция, но вярвам, че ще се справиш. :)
 
Последно редактирано:
А доказателство или нещо срещу това, имаш ли? Понеже със същата сила (нулева) мога да те обвиня и теб. ;)

Предполагам и лекарства от аптека не пиеш, понеже като хванеш нещо, то най-вероятно е пуснато от тях, а "илачите" им идват като решение на проблема?

Някои хора са се взели за нещо повече от прашинка...
 
А доказателство или нещо срещу това, имаш ли? Понеже със същата сила (нулева) мога да те обвиня и теб. ;)

Предполагам и лекарства от аптека не пиеш, понеже като хванеш нещо, то най-вероятно е пуснато от тях, а "илачите" им идват като решение на проблема?

Някои хора са се взели за нещо повече от прашинка...
Доказателствата са навсякъде около теб. Това, че не ги виждаш неволно или умишлено е изцяло твой проблем.

Понеже явно не си обърнал внимание на мой преден пост реших да повторя. Имам толкова поставени ваксини през живота си, че ти едва ли ще имаш шанса и за 1/10 от тях. Доста голям фен съм и на лекарсвавата. Да не говорим и на младини колко субстанции съм опитал.

Но в случая трябва или да си глупак или платен трол за да не виждаш цялата картинка. Въпреки наличиеот на вирус, всичко останало е абсолютен театър.

Нито е заразен много, нито смъртоносен в таква степен.

Споменах и как след ваксинацията смъртността а резидените на работното място на жена ми се увеличи двойно. Обаче удобно не реагира никой.

И пак да повторя жена ми е с медицинско образование в България е работила при професор Чирков ( Бог да го прости) и е доста наясно.
 
Дрън-дрън и шлядки приказки. Сигурно, ако хвърлиш обвинения в съда срещу някого, то като ти поискат доказателства, ще кажеш:
Доказателствата са навсякъде около теб. Това, че не ги виждаш неволно или умишлено е изцяло твой проблем.
:D

Не работят така нещата.
 
Дрън-дрън и шлядки приказки. Сигурно, ако хвърлиш обвинения в съда срещу някого, то като ти поискат доказателства, ще кажеш:

:D

Не работят така нещата.
Тоест ако няма фалшифицирани статистически данни, разнасяни от сутрин до вечер от платените медий не е вярно....
 
@Krumov, не му разваляй рахатя на детето. То така си се кефи на страха от лошия вирус, действащ с невиждана в историята ярост. А и в благородството на The Big Pharma.

Факт е, че тази година не пуснаха грипа, обаче. От години няма случай за коледа да не съм на антибиотик, но тази година сме ок всички вкъщи. Случаенос???

Познат на баща ми, собственик на аптека казваше "грипче-джипче". Всеки сезон си купуваше нов. ;)
 
Кой говори за медиЙ (богът на медиИте)? Казваш, че има доказателства навсякъде, което е далеч от доказателство.
След като сам не виждаш колко нелепа е ситуацията в световен мащаб и какво причиняват на хората каквото и да ти дм за доказателство е безсмислено.

Имаше среща на политически лидери с цел разпределяне на средства.

Фалшиви тестове, фалшиви резултати.

Изнудване на близки на починали хора в смъртния акт да бъде вписана причина за смърт - К19

Хиляди хора на едно място в през целия този почти две годишен цирк и нито един болен или починал...

Увеличавене броя на смъртни случай след ваксинация.

Не мисля, че има смисъл да продължавам....
 
А дядо Коледа живее в Лапландия...
Всичко друго е на мястото си, само съждението, че самолетите ни пръскат липсва. :/
 
А дядо Коледа живее в Лапландия...
Всичко друго е на мястото си, само съждението, че самолетите ни пръскат липсва. :/
Както казах: След като сам не виждаш колко нелепа е ситуацията в световен мащаб и какво причиняват на хората каквото и да ти дам за доказателство е безсмислено.

В целия свят новините тръбяха за срещата в Брюксел с цел - разпределяне на трилиони евро, но ковидите така и не разбраха...

Всеки ден има новини за хора заловени с фалшиви тестове и лаборатори правещи такива...

Личен пример за изнудването: Лятото почина тъста ми, два часаслед това изнудвали сърпигата му да пишат причина за смъррта К19 иначе трябвало да чакат 3 седмици за да го погребат....

Работя на място с почти 2000 човека странно, но нямаме заболели и умрели. В целия West Midlands е така.

Не знам за кой път казвам след ваксинацията старческите домове тук букавлно се изпразниха ....


Успех със страхуването...
 
132801527_2507254269399430_3099812204480351829_o.jpg
 
Казваш, че има доказателства навсякъде, което е далеч от доказателство.

Преди всичко трябва да приемеш ролята на един разследващ. Това значи да сложиш фактите на масата, да ги подредиш възможно най-правилно и така да достигнеш до най-логичните изводи. И това трябва да стане най-безпристрастно. Ако имаш един факт пред теб и го пренебрегнеш на инат или защото не ти звучи приятно, значи си пристрАстен и това което правиш не е разследване, а самонавиване. Е, или ти плащат.

Ти готов ли си да проведеш такова разследване? Или няма нужда, защото всичко вече е казано по телевизията и е най-добре всички да впрегнем усилията си в борбата против вируса и да не се занимаваме с конспиративни теории?
 

Горе