Сидеров и неговите идеи

2fast4you

Well-Known Member
Изгледах това видео

[video]http://vbox7.com/play:3fb7c665d0[/video]

Напълно неутрален съм относно партиите и изборите но тези изказани неща ме провокираха да пусна тази тема и да
обсъдим дали наистина са постижими и ако са защо до сега не са осъществени?
 
От: Сидеров и неговите идеи

Фаст - за поредн път ще перифразирам една приказка - едно е да искаш а съвсем друго е да можеш а четвърто и пето е дали въобще ще опиташ.

Този специално е от тия дето даже и не искат просто само покрай избори си лялят.
 
От: Сидеров и неговите идеи

Е дано да се намери някой да осъществи подобни идеи ако са осъществими изобщо..
Явно не са щом до сега не е направено нищо по въпроса.
 
От: Сидеров и неговите идеи

В общи линии може да се каже дано да НЕ се намери някой да ги осъществи защото като изключим че звучат примамливо за масата те се изключително опасни за финансовата стабилност на държавата.

За да има просперитет в тази държава трябва държавата да спре да пречи на бизнеса - когато бизнеса се развива има заетост и по високи заплати - когато държавата смачка бизнеса има само безработица глад и мизерия. И от такива всякакви болни идеи как ще раздаваме едни кинти после ни боли главата.
 
От: Сидеров и неговите идеи

Няма особен смисъл да се пускат линкове към ВБОКСа, защото не се отварят от чужбина. Те самите са се ориентирали към затваряне и изчезване, явно!
 
От: Сидеров и неговите идеи

Да бе, ти ако държиш 5 работника как ще им вдигнеш заплатата на 1000 лева? и осигуровки и т.н.., говорим за малък бизнес, не аи ти сферата.
 
От: Сидеров и неговите идеи

Гледах го преди няколко дни. До колко е опасен за бизнеса не знам ама да видим как може да се осъществи.
Колко са българските фирми с добри намерения( и като цяло), които могат да придобиват и обработват злато в такива мащаби? Колко са фирмите с добри намерения, които ще станат енергийни гиганти и видиш ли ще цъфне свободна конкуренция, те няма да надуват сметките и те ще бъдат по-евтини, така народа ще има повече пари. Тези още други неща са ми малко под съмнение. Той хубаво ще скъса договорите с едните, ама нали трябва да се сложат на тяхно място други?
 
От: Сидеров и неговите идеи

Колко са българските фирми с добри намерения( и като цяло), които могат да придобиват и обработват злато в такива мащаби?

Ако няма такива български фирми ще се чака докато не се появят. По-добре така, отколкото чужда фирма да изнася златото, а на нас да хвърля по някоя и друга троха. Защото това злато не е неизчерпаемо.

Ето още едно видео със Сидеров в парламента относно ерпетата:

http://vbox7.com/play:906d1f4b09
 

Горе