Система за печелене от сърф сайтове. изпробвана!!

smoothy

New Member
Занимавам се със сърф сайтове от скоро. Хареса ми самата идея да оставиш компютъра да прави пари за теб, без да се занимаваш. Обаче бързо разбрах, че ауто сърфът има навика да прекъсва след известно време и това пък изисква почти постоянно да го наблюдаваш. От друга страна, само с ауто сърф се правят малко пари. Необходим е и менюъл сърф, но това изисква прекалено много време пред компютъра. За това отделих няколко дни и измислих следната система за сърфиране без да се седи пред компютъра, която икам да ви покажа, така че да може всеки от нас да печели по повече. Може да я изпробвате и в другите сърф сайтове.
В общи линии тя прави следното:
1. Затваря и отваря браузъра през определен период, за да започне сърфа наново. С това се елиминира загубата от редовните прекъсвания на аутосърфа, породени от грешки в комуникацията със сървъра. Не гася аутосърфа никога - той си върви в отделен прозорец.
2. Правя менюъл сърф без да се занимавам да седя и кликам на компютъра! Използвам специална програма за това. Тази програма сама затваря и отваря браузъра на аутосърф и менюъл сърф и сърфира вместо мен!
3. Сърфира едновременно в ауто и менюъл сърф, като се печели и от двете едновременно. Оставам така компютъра през цялата нощ и през деня докато ме няма.

За да се осъществи тази система се правят някои настройки по браузъра, както и се използва специална програма за осъществяване на менюъл сърфа. Аз използвам Опера и Мозила. Описъл съм всичко много подробно, но е доста дълго, със скрийншоти и съм го направил в Word. Заедно с него съм приложил необходимите браузъри и програмката за менюъл със примерен файл. Пратете ми съобщение за да ви дам линк да свалите всичката информация, която имам, тъй като не мога да поствам линкове тук.

Сега и няколко думи за сайтът, в който съм я изпробвал и работи безотказно. Сайтът плаща - вече няколко пъти тегля пари от там. Сайтът е сравнително нов. Има аутосърф и менюъл сърф. Рефералите са 5-6 нива! Печалбите са както следва:
1000 Ауто за $0.10
1000 Менюъл за $0.35
Има месечни бонуси както и бонуси за сърфиране и логване.
Тези кредити от бутона "Convert Credits" можете да превръщате в пари. Не е необходимо да довавяте свой сайт, към който да добавяте кредити - можете просто да сърфирате и да печелите.
Сайтът плаща всеки петък (понякога и след полунощ), като минимума е $2.00. Трябва да изискате плащането най-късно в четвъртък.


Успех!
 
Последно редактирано:

Горе