Складов софтуер и OpenCart / Magento.

okli

Member
Здравейте, от няколко дена търся вариант за складова система и електронен магазин. Нещо с което да мога в голямата степен да се справя сам и за нещата с които немо га се справя да ползвам колега от форума срещу заплащане.
Трябва да е сравнително евтин вариант за прохождаща фирма. Да кажем ориентировъчен бюджет 1-2к.

Имам опит с по сложни и скъпи ERP системи и електрони магазини като съпорт, но в случая се налага да се направи бюджетно решение. Нещо което за толкова години не ми се беше налагало но. :)

Спрял съм се на два варианта за ел.магазин OpenCart и Magento и с двете имам известен опит не съм начинаещ.
Въпроса е складовия софтуер какъв да бъде от тези които се предлагат в BG!?

Преди години за мой офлайн магазин ползвах " StoreHouse PRO " - складов софтуер, фактуриране и производство. От който бях много доволен и ми вършеше чудесна работа. Познавай ки го смятам че за това което ми трябва и за старт е чудесен.
Друг вариан гледам, че е Warehouse Pro на Microinvest там има и някаква разработена връзка с OpenCart.

Най-вероятно ще използвам Warehouse Pro на Microinvest и Export Microinvest Warehouse Pro to OpenCart
Но става и варианта със StoreHouse PRO на Елизия и да се прави някакъв експорт който да се ползва за двете системи Магенто или Карта.

Какво мислите дайте някакъв савет или споделете вашия опит.
Препоръчайте ми бюджетен софтуер подобен на тези които съм дал за пример и който ще ми свърши работа или такъв които има разработен конектор на нормална цена и може да се ползва.

Ако има колеги които срещу заплащане биха помогнали на база опита си съм насреща да ми пишат.
 
От: Складов софтуер и OpenCart / Magento.

Export Microinvest Warehouse Pro to OpenCart - генерира xml файл и може да се ползва не само за Opencart а и за други - трябва ти и импортер който да импортира xml файла.
 
От: Складов софтуер и OpenCart / Magento.

Odoo 8 (ERP) с конектор, но е над бюджета ти, ако вече нямаш Odoo инсталирано и работещо. Ако имаш, влизаш в бюджета. Ако имаш въпрос, на ЛС, O885 88 78 O8, O32 559 OO1 или office @ openerp . bg
 
От: Складов софтуер и OpenCart / Magento.

Преди известно време съм попадал на тази ERP система и имам бегъл поглед.
Има ли фирми в България които я използват?

Някое друго предложения да ви се намира? :)
 
От: Складов софтуер и OpenCart / Magento.

Разбира се, че има фирми и от България, които ползват Odoo ERP, някои още от версия 6. Скоро излезе версия 9. Не разбрах въпроса за предложение. Внедряването на Odoo е оновен бизнес на фирмата ни.
Ако става дума за интеграция с Mageto, такава е възможна, има конектор от версия 7 насам. Имаме 2 интеграции на версия 7, а скоро предстои такава за клиент ползващ версия 8 от една година.За Opencart има платен конектор, но не сме го тествали. Има opensource конектор и за Prestashop. С него имаме 1 интеграция на в.7 и 1 на в.8.
 
Последно редактирано:

Горе