Скоростта на вашия сайт: Скритият фактор, който гони или привлича клиенти

В днешния дигитален свят, първото впечатление за вашия бизнес вече не се случва на прага на вашия офис или магазин, а на екрана на мобилния телефон. Независимо дали управлявате автосервиз, хлебопекарна или търговска фирма в гр. Добрич, вашият уебсайт е вашето денонощно рекламно лице. Но знаехте ли, че ако сайтът ви зарежда повече от 3 секунди, над 50% от потребителите ще го затворят и ще отидат при конкуренцията?

Защо бавният сайт убива продажбите?​

Много бизнеси инвестират в дизайн, но забравят най-важното – техническото представяне. Google официално обяви, че скоростта на зареждане е основен фактор за класиране. Бавният сайт означава:

• По-ниски позиции в резултатите на Google.
  • По-скъпа реклама във Facebook и Instagram.
  • Разочаровани клиенти, които не стигат до бутона за покупка или обаждане.

Решението: Оптимизация на 100/100​

Ние от Digital Focus Agency разбираме, че за бизнеса в Добрич всеки клиент е ценен. Затова се фокусираме върху изграждането на сайтове, които постигат максималните 100/100 точки в Google PageSpeed. Това не е просто цифра – това е гаранция, че сайтът ви ще се отваря светкавично дори при слаб интернет, а Google ще го класира по-напред от конкурентите ви.

Какво включва едно професионално дигитално присъствие?​

Освен бързина, един съвременен уебсайт трябва да бъде:

1. Mobile-First: Повечето хора в Добрич търсят услуги през телефоните си. Вашият сайт трябва да изглежда безупречно на всяко устройство.
  2. Локално оптимизиран: За да ви намират лесно в Google Maps точно когато имат нужда от вас.
  3. Автоматизиран: Възможността за онлайн резервации или запитвания спестява време и на вас, и на вашите клиенти.

Изградете вашето предимство още днес​

Не оставяйте бизнеса си в миналото. Модерният уеб дизайн и правилната дигитална стратегия са най-добрата инвестиция, която можете да направите. Ние в Digital Focus Agency сме тук, за да ви помогнем да станете лидери във вашия бранш.

👉 Разберете как можем да трансформираме вашето онлайн присъствие тук: https://digital-focus.agency/

Претоплени манджи от 2010 година, не знаех, че в град Добрич времето е спряло...
100/100 от PageSpeed всеки може да направи и пак сайта да зарежда 5 секунди.

Деба, как кълва като папагал и после се сърдя като казват че съм хейтър...
Какво ти пречи рекламата на колегите че се правиш на разбирач?
И да, хейтър си и хейтър ще си останеш!

тук имам чувство , че пусналия темата смята Добрич за центъра на вселената :-) Скоро по-големи глупости не бях чел....

"(максималните 100/100 точки в Google PageSpeed. Това не е просто цифра – това е гаранция, че сайтът ви ще се отваря светкавично дори при слаб интернет, а Google ще го класира по-напред от конкурентите ви.)" 🤣 🤣 🤣
Сайтът ви е правен с Ai и като гледам имейла за контакти в Gmail вместо в служебен на домейна ...... пък и с домейн на 8 дни....иначе гледам са си нагласили портфолиото ама ми е чудно за 8 дни как успяхте да направите на клиентите си цели 10 сайта
:cool:
1776012517215.png

1776012649063.png

Последно редактирано:

Горе