Скрипт за имотен сайт??

dj_ee3

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте! Една позната ме помоли да и направя сайт за имоти. Нищо сложно просто обяви добавяне махане като в 99% от имотните сайтове. Признавам си че не бях правил подобен сайт и реших да използвам Wordpress в комбинация с плъгина wp-property. Проблема е че не виждам начин да позволя на нормални потребители на сайта да добавят имоти. Честно казано занимавал съм се с уеб дизайн сайтове и така нататък но не съм правил сайтове за имоти така че ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен. Wordpress и wp-property добра комбинация ли е? Ако не тогава какви други добри опции има? Аз лично избрах този ход защото съм правил не един или два сайта на Wordpress и съм добре запознат какво се иска от мен но ако можете да предложите нещо по-добро ще сменя системата :) Мерси предварително!
 
От: Скрипт за имотен сайт??

Wordpress е добър. Просто ще направиш потребителите с ранг author така че да могат да качват и те. Проблема е, че ако ги направиш това - те ще могат да си гледат един на друг постовете и да ги редактират.

Решението е да използваш един плъгин и да настроиш така нещата че всеки автор да си вижда само неговите постове.

Ако искаш можеш да използваш и WPMU - така всеки потребител ще си създава собствен блог подобно на останалите сайтове за имоти. И всичко ще се агрегира в един голям поток.
 
От: Скрипт за имотен сайт??

Може ли на мен на ЛС да ми изпратиш оферта за направата на сайт за имоти, който да е преработен от посочения за автомобилите?
 
От: Скрипт за имотен сайт??

И мен ме интересува сайт за имоти, ако може на лично.
 
От: Скрипт за имотен сайт??

Понеже не ми остава време да следя темата, моля пишете на лично. Ще отговоря на всички заитересувани.
 
От: Скрипт за имотен сайт??

Здравейте.мен също ме интересува сайт за имоти а и за други неща.Също така ме интересува и човек с който мога да работя върху моите сайтове.Да разчитам сериозно на него за работа при нужда или постоянна.
Ако има желаещи тук пишете на лична.
Поздрави
 

Горе