Следене на градския транспорт в реално време с приложение - GPS

Blinky

Owner
Здравейте, хора.

От известно време си следя в реално време кой автобус, тролей или трамвай къде се намират в момента.

Пускам ги тук, за да се запознаете с тях, ако случайно не сте попадали на тях.

Ако някой е попадал на нещо друго, нека сподели. Явно доста че излизат. Има ли вече официално приложение, качено в апп сторовете.

И да, ходя постоянно с градския. :) Кола почти не ползвам в града. Виждам ми се супер безцелно и неудобно вече.

за bpilot253 имаше няколко големи статии миналата седмица в медиите. Мисля, че и по Нова го съобщиха като направена система от фенове на градския транспорт. По удобно е за София с градски транспорт на фона на ужасните задръствания , но това си е нож с 2 остриета ... пълно е с джебчии , всякаква сволач некъпана и смърдяща , за да се таксуваш трябва да си извадиш банковата карта от портфейла или да платиш с телефона си което от друга страна носи риск да ти изпаднат от джоба и някой да се възползва от тях. Скандалите в градския транспорт са ежедневни между хората и вече се чудиш народа психично болен ли е ....

То бате и на задръстванията е още по-зле, там гледам излизат от колите да се бият. То селенията е като цяло е навсякъде. :)

Джебчийките са много по-малко от преди. Дори не съм чувал скоро за подобни случаи. Може би се дължи на постоянното видео наблюдение във всяко едно от превозните средства.

Честно казано в сравнение с преди е станал много добър. Като изключим някои линии, не много даже, си е топ и на доста високо ниво. Тук смея да кажа, че сме най-близко до Европа, сравнявайки столици

Горе