djokando83
Active Member
Здравейте , тъй като игралната ми сметка в бет 365 е блокирана ми превеждат комисионните от афилейт програмата в банковата сметка ... Тъй като реших да съм примерен гражданин реших да ги декларирам в данъчната си декларация ... Посочих сумата в нея от статистиката ми в афилейт сметката ми ... НАП обаче ми искат служебна бележка със сумата да представя с декларацията ... Предположих че ако разпечатам статистиката ще стане , но счетоводителката ми ми каза че трябвало да се виждат някъде имената ми при сумата ... колкото и да рових в афилейта си не намирам да ми пише името Как да им дам такава бележка ? Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем ?
Нещо не намирам и телефон на бг отдела им с който да се консултирам ... от сайта ме препратиха да им пиша на имейла ... но нзн как да им обясня с “тоя мой английски” какво точно искам от тях , а и мисля доста по бавно ще стане ...
п.п. Физическо Лице съм ...
Нещо не намирам и телефон на бг отдела им с който да се консултирам ... от сайта ме препратиха да им пиша на имейла ... но нзн как да им обясня с “тоя мой английски” какво точно искам от тях , а и мисля доста по бавно ще стане ...
п.п. Физическо Лице съм ...