Слушалки за метъл

Ако си ценител или искаш да станеш такъв ще бягаш от безжичните слушалки. Bluetooth протокола не е предвиден за пренос на качествен звук, а за телефония. Макар и да има развитие, не случайно всички аудиофили не си помислят за безжични слушалки. Да не казвам, че най-големите психопатии там са какъв точно кабел да си купиш. А и от личен опит с разни блутуут неща, pair-ването никога не е толкова безпроблемно колкото се опитват да го изкарат и силно вероятно периодично да те изнервя.
Това е, че не съм кой знае какъв маниак - просто искам що-годе нормален звук, да не е заглушен или пък много писклив като на най-евтините слушалки. Относно блутута - имам няколко чифта такива слушалки и с нито едни не съм имал проблеми - само с включването им веднага се свързват - на старите блутути имаше проблеми, но от 4-ри нагоре мисля, че доста добре са направили нещата, но пък недостатъка е, че може да се пусне само от устройство с блутут, макар че видях и някакив хибридни варианти с блутут и кабел.
 
За сега се спрях на тези - https://www.emag.bg/slushalki-audio...3btbk/pd/DY6M0JBBM/?ref=hdr-favorite_products
По-скъпи са отколкото исках, но пък имат всичко необходимо. Компактни, сгъваеми, въртящи, могат да бъдат безжични и да се слушат с кабел. Преди това гледах едни подобни панасоник, но като им гледах ревютата не ги хвалеха много, за тези също някои се оплакват, че били с много пластмаса, баса им не бил много мощен, но пък средните и виските свирели добре.
 

Горе