Смс Маркетинг :)

Бих искал да науча нещо повече за Смс маркетинга.
Кой са основните правила при него за да е качествен ???
Имали ли сте успешни кампаний и ефективен ли е като цяло ???
Кой провайдъри на тези услуги ползвате и какви са цените им ??? Забелязвам, че тук там има разни разни американски провайдъри който даже позволяват да се правят безплатни кампаний до определен брой смси :)
Ако имате някакво четиво в нета на английски език може да го предоставите като заглавие само :)

-

Последно редактирано от модератор:
От: Смс Маркетинг :)

Ами аз съм получавал Смси с рекламна цел и не са били от Мтел. Има ли закон с който изрично се забранява това ???
И аз принципно не говоря за нежелани смси а са хора който са се събскрайбнали и са таргетирана група не някакви случайни.

Абе не знам някой да иска да се запише за смс реклама. Сигурно трябва да е много голям мераклия на дадена тема...
Мен рекламните СМС си много ме дразнят. Спамът по мейла - не толкова, телефонният маркетинг също приемам, ама с СМС си е хипердразнещо и едва ли е полезно за маркетинга...

-

мда, по-скоро е дразнещо. НО, виж, ако си направиш една цяла мобилна ОС, и я направиш свободна за всеки производител, и напляскаш 150к фрий апликации, и продадеш 1млрд устройства, и тръгнеш да продаваш рекламата... и 100% от юзърите са ти де факто събскрайбъри...па да им туриш и очила за аугментед реалити и пак да им друсаш реклама...и то без да се бъркаш за билбордове....
ебаси, кви смс-и ? 21-ви век сме

НЕ приеха ли закона за СМС-те и ел. съобщенията - като цяло е супер дразнещо и ефекта би бил негативен от тази кампания - цялсостното убежденеие от този марк. канал е по-скоро отрицателно

След последната масова игра "Стани милионер" ли беше, какво беше, се издаде закон, който забранява нежеланите SMS съобщения. Може да се абонираш за нещо, но, ако получиш "случайно" съобщение с реклама, можеш да се оплачеш.

Може да се абонираш за нещо, но, ако получиш "случайно" съобщение с реклама, можеш да се оплачеш.
А как ще докажеш, че не си се абонирал:)

-

Просто ме интересуваше темата понеже ми се струваше по-малко коментирана и така. А и като цяло не е толкова популярна в България.
Иначе разликата между смс и e-mail е очевидна смс не получаваш всяка секунда докато e-mail получаваш с хилядите дневно.
А и другото което е винаги можеш да пратис смс след 8 часа вечерта :)

А как ще докажеш, че не си се абонирал:)

Като се направи проверка в тяхната датабаза?
Пък и не знам за другите, ама аз като пращам смс, за да платя нещо, си пазя съобщението. Just in case...

Горе