Смяна на име в адсенс

bekyarov

Member
Здравейте.
Искам да ви питам дали мога да си променя данните в адсенс профила?
Получавал съм вече 1 чек със сегашното име и адрес и главно ме интересува сега ако сменя всичко има ли опасност да ме баннат?
 
От: Смяна на име в адсенс

"Преди да направите тази промяна, моля, запознайте се със следната важна информация:
  • Съгласно нашите Програмни правила профилите в AdSense не могат да бъдат прехвърляни или продавани. В такива случаи няма да можем за актуализираме името Ви на бенефициент.
  • Няма да можете да промените името си на бенефициент, ако вече имате друг профил в AdSense с новото име.
  • След като актуализирахме името Ви на бенефициент, ще се наложи да въведете отново данъчната си информация и да изберете начин за получаване на плащания.
  • Започваме обработката на плащанията на 16-то число всеки месец. Ако очаквате да получите плащане през този месец, а името на бенефициента бъде актуализирано на 16-то число на месеца или след това, плащането ще бъде извършено на старото име на бенефиицента.
  • Ако сте получили предишни плащания по старото име на бенефициент, които не можете да депозирате, ще се наложи да поискате преиздаване.
Ако искате да продължите с промяната на името си на бенефициент, трябва да прочетете и да приемете следните Общи условия:

  1. Не прехвърлям или продавам профила си в AdSense.
  2. Нямам друг одобрен профил в AdSense с това ново име.
  3. Разбирам, че ще трябва да въведа отново моята данъчна информация и да избера начин за получаване на плащане."
Ето как става работата..
Въпросът е че преди нямах години да се и регистрарах 1 приятел и се чудя сега ако сменя данните с моите, дали ще ме баннат, че май тва спада към "Не прехвърлям или продавам профила си в AdSense."
Какво мислите ?
 
От: Смяна на име в адсенс

Акаунтите трябва да са с различни имена ИЛИ адреси.
Имам познат, който има адсенс за себе си и още един, който пак си е негов, но е на името на майка му и не са имали проблеми.
 
От: Смяна на име в адсенс

Аз си сменявах името, защото от WU ми искаха да имам 3-те имена, а бях въвел само име и фамилия и нямаше проблеми. Ако искаш да смениш името си с друго, вече незнам, може и да не стане.
 

Горе