Смятай ...

Ако тези 300к последователи са били истински (т.е. в групата няма спам, полезна е за хората и не се използват забранени практики) няма как някой да ме убеди, че е била изтрита неправомерно.

Да, случват се грешки. Голяма част от модерирането се прави от изкуствен интелект. Хората си имат канали за съпорт, където да се свържеш с тях. Не един път съм ги използвал. Има как дори с човек да говориш...

Като всяка платформа и фейсбук има своите правила. Къде добри, къде лоши, но има правила. Уважаващ себе си и бизнеса си потребител трябва да знае и спазва тези правила. Ако нещо не съм съгласен с нещо - напускам кораба и не използвам платформата.

Не ги разбирам темите от този вид... Лично на мен ми звучи несериозно.
Хайде, кажи ми как да се свържа с тях и да ги питам защо ми затриха 250 хилядна страница, щото била разпространявала порнография видиш ли, а в нея се споделяха само вицове! Изтрихя ми я в момента, в който им отказах "екслузувна" оферта за реклама...
 
Майната й на тази група. Верно, че си бяха там некакви ненормални хора. Просто искам да отбележа, че шибания фейсбук вече стана голяма развалина. Вчера изкуствения интелект на фейсбук ме банна, защото много бързо съм изпращал покани на аудиторията ми от страницата да влезнат в групата. Не стига, че направиха ограничения на 50 покани за 2-3 часа, ами и те банват заради това, че си вършиш работата малко по-бързо. Другия път като искам да пращам покани, ще викна баба да цъка на лап топа.
Изядох 30 дневен бан защото казах, че "Колелетата украйна бяха много здрави". Това било омразна реч... После ми се извиниха за грешката (след обжалване от моя страна), но 30 дневния бан си стои :(
 
Циганите много се активираха и се изучиха да докладват, а знаете, че са доста голяма пасмина. В самата група членуваха доста гадове и ми е правило впечатление колко са задружни, когато има публикация срещу тях. Жалко за простотията, имаше интересни простотии, да убиеш време.
 
Май доста хора ще продължават да горят, гледам фейса са обявили че ще трият от групите членовете, които са канени без да знаят.
А като знам как членове на този форум купуваха страници, за да набиват членовете им в групи ...
Но си знайте, всяка една блек хет дейност рано или късно яде хурхата, важното е преди това да си осребрил парата и да си на печалба.
 
Изтрита е.
вие може би нямате право да разгледате тази страница.
Групата е открадната, 5 минути след като я задигнаха видях даже и "Индийците" профилите им, както и собствениците които канеха хора в новата "група" Не ми костваше интерес и не съм следил развитието. Най-вероятно е ограничена за България вече най-малкото няма да я намериш под "Простотията Българска" отдавна беше сменено името. Възможно е все пак вече да е изтрита, но ме съмнява.


Възможно е и да е изтрита, като причината е че след хакването нямаше кой да администрира и се напълни с расисти. Най-вероятно някое злобарче завиждащо на някой "че има такава група" е въпросния крадец, както и този който е стартирал с омразните речи и настройката на Българи / Турци / Цигани и т.н да се хранят като каруцари.

При всички положения със групата беше злоупотребено от някое нисше същество. Групата се управляваше от хора на над 40-50годишна възраст и беше с цел да забавляват испростялото общество :)
 
Последно редактирано:

Горе